Electronic Beats Romania
News

Goldie lansează platforma Timeless Capsule

Goldie

Pentru a celebra 25 de ani de la lansarea primului său album, artistul britanic Goldie lansează platforma Timeless Capsule.

Renumitul DJ și producătorul britanic de jungle și drum and bass – Goldie – a lansat albumul de debut Timeless în 1995, la propria casă de discuri Metalheadz.

Pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la debutul său, Goldie a lansat platforma Timeless Capsule, ce include un website și un portal, ce vor fi active pentru restul anului 2020.

Capsule lui Goldie include filmări care nu au mai fost publicate până acum, interviuri cu diferiți colaboratori de-ai săi, fotografii de arhivă și materiale exclusive.

Primul lucru pe care îl vor primi utilizatorii atunci când se înregistrează este remixul lui Peshay la piesa „Inner City Life” și un interviu între Goldie și Pete Tong.

În cadrul aniversării, albumul Timeless va fi relansat și remasterizat, urmând a fi disponibil atât în format vinil, cât și CD și digital.

Videoclipul pentru „Inner City Life”, împreună cu Diane Charlemagne, a fost, de asemenea, remasterizat digital. Îl poți vedea mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Albumul Timeless poate fi ascultat mai jos.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...