Electronic Beats Romania
Culture

Goldie și Nastia vorbesc despre techno, drum n bass și yoga

Nastia Goldie

Goldie și Nastia au discutat în cadrul unui material recent despre pasiunea lor comună pentru drum n bass.

Artista ucraineancă Anastasia Topolskaia aka Nastia a fost dintotdeauna o fană înrăită a drum n bass-ului. Unul din cele mai recente proiecte de-ale ei îl reprezintă labelul Nechto, ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat.

Labelul a fost inspirat de Metalheadz, una din cele mai cunoscute case de discuri de drum n bass din întreaga lume, deținută de 25 de ani de către legendarul Goldie.

Noul label Nechto este destinat în primul rând DJilor, spune Nastia. „Noul meu label își propune în primul rând să ajute la promovarea artiștilor ucraineni și să reprezinte cultura noastră din întreaga lume. Este dark și experimental, dar destinat în special DJ-ilor.”

„Personal simt că muzica techno a devenit foarte previzibilă, a devenit o formulă. Acesta e motivul pentru care am început să sap în anii ’90; pentru mine, muzica din acea perioadă e mult mai interesantă și mai futuristă”, spune Nastia. „Comunitatea techno nu prea știe de drum n bass. 

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

În cadrul respectivului material, Goldie mărturisește că de zece ani practică yoga pentru a menține o balanță între viața profesională și cea personală. În replică, Nastia vorbește despre propriile experiențe cu Vipassana, care recent i-a schimbat viața.

Citește materialul integral aici.

Loading...