Electronic Beats Romania
Culture

A revenit fluierul, simbol al rave-ului, anarhiei și revoluției

Fluier

Artistul italian de muzică gabber Alberto Guerrini aka Gabber Eleganza a lansat un fluier de argint în ediție limitată.

Cu această ocazie, Gabber Eleganza s-a aliat cu designerul londonez de bijuterii JOY BC pentru a produce acest fluier de argint masiv, în ediție limitată.

Momentan au fost produse doar 40 de bucăți, iar prețul unui fluier este de 1350 de euro. Unul din motivele pentru care s-ar justifica prețul  piperat al acestui fluier este că îl poți inscripționa cum și cu ce vrei tu.

Construite manual de către artistul premiat Joy Bonfield – Colombara aka Joy BC, aceste fluiere sunt cele mai noi adăugări la artileria în creștere de obiecte de artă pe care Joy le-a lucrat cu atenție de-a lungul anilor. Acest fluier aduce un omagiu perioadei rave din anii ’90 și îl ridică la rangul de metal nobil.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Aceiași producători precizează că „fluierul nu este doar o emblemă a vremurilor trecute, este de asemenea o piesă personalizată care ne readuce înapoi la tradiții, atât tribale cât și cerebrale. Fluierul reprezintă simbolul anarhiei, al revoluției și este sunetul mamei tale care îți spune să vii acasă pentru că e trecut de 9 PM.”

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Loading...