Electronic Beats Romania
News

DVS1 a lansat inițiativa independentă S.O.S. (Support Organize Sustain)

DVS1

Cultura muzicii electronice se orientează tot mai mult către noțiuni de „business” și „industrie”.

DVS1 a lansat Support Organize Sustain (S.O.S.), o inițiativă independentă pentru promovarea comunității de muzică electronică.

Creată de DJ-ul/producătorul techno ca răspuns la ceea ce el descrie ca fiind problema industriei muzicale în a fi „business” și „spălată de bani”, S.O.S. va fi o inițiativă finanțată și organizată independent, care se concentrează pe valorile de bază ale culturii muzicale.

Inițiativa S.O.S. va fi lansată pe 18 octombrie în timpul festivalului ADE (Amsterdam Dance Event), la Tolhuistuin din Amsterdam. Pe lângă DJ, producători și proprietari de case de discuri prezenți în discuții vor fi, de asemenea, promotori, agenți de booking, activiști politici și critici culturali. Dintre vorbitori fac parte DJ Stingray, Dasha Rush, Juliana Huxtable, Josey Rebelle și reprezentanți ai petrecerilor Honcho și Hot Mass din Pittsburgh.

Cele două paneluri de discuții sunt Looking to the Future: Building a Scene Versus Growing an Industry și Putting the Art in Artist: Finding and maintaining your artistic voice. De asemenea, va avea loc o discuție la o masă rotundă, unde profesioniștii din industrie vor vorbi despre găsirea și protejarea spațiului pentru comunitățile marginalizate, precum și despre importanța politicilor no-camera, dezvoltarea și promovarea eticilor scenei și o prezentare în jurul reformării legilor cu privire la consumul de droguri.

Intrarea la eveniment este liberă, așa că dacă ajungi cumva prin Amsterdam în cadrul ADE, poți să-ți rezervi un loc gratuit de aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

DVS1 a început ca raver în Midwest, organizând petreceri cu muzică techno de peste 20 de ani. Între timp, îl găsim astăzi pe DVS1 în poziția de DJ rezident al Berghain și Panorama Bar și omniprezent în cadrul celor mai importante cluburi și festivaluri de muzică electronică din lume.

Loading...