Electronic Beats Romania
News

Istoria drum n bass și jungle, surprinsă într-o carte de la Knowledge Magazine

Knowledge Magazine

Una din cele mai influente reviste dedicate muzicii drum n bass și jungle, Knowledge Magazine, revine în acest an cu o carte.

Cartea va apărea undeva în luna decembrie în ediție limitată și va include interviuri detaliate, precum și conținut de arhivă din numere anterioare ale revistei print Knowledge Magazine. Cartea este editată de către co-fondatorul revistei, Colin Steven.

„Principalul motiv pentru care readuc Knowledge Magazine în prim plan este că simt că am afaceri neterminate”, spune Colin Steven. „Când am ajuns la 20 de ani a fost o etapă importantă pentru noi, dar nu am sărbătorit pentru că știam că va veni sfârșitul. La începutul acestui an mi-am dat seama că anul acesta a fost a 25-a aniversare, așa că am vrut să marchez cumva ocazia. Ce mod mai bun decât cu un ultim număr special?”

Înființată în Bristol în 1994, Knowledge Magazine a devenit rapid una dintre cele mai consistente și recunoscute voci pe plan internațional ale muzicii drum n bass și jungle, între anii ’90 și 2000. Revista a fost activă între 1994 și 2014, timp în care au publicat 106 numere (dintre care 85 au fost însoțite de CD-uri), au găzduit două spectacole de premii pentru genul drum & bass, precum și 56 de evenimente. Revista a avut o distribuție puternică atât în ​​SUA, cât și în Australia.

„Unul din lucrurile pe care foștii cititori mi le spun atunci când află că eu am editat Knowledge Magazine este că au în continuare toate exemplarele fizic și nu le pot arunca. Deci, dacă oamenii nu pot renunța la revistele lor, atunci cu siguranță vor aprecia o carte premium unică, nu?”, adaugă Steven.

Cartea poate fi comandată în avans de pe kmag.

Loading...