Electronic Beats Romania
Music

Borusiade și Cote prezintă un nou proiect live pentru festivalul Europalia

Borusiade & Cote @ Europalia Romania

Borusiade și Cote prezintă un proiect audio/video inedit creat pentru festivalul Europalia România.

Show-ul va avea premiera pe 5 decembrie în Berlin la Arkaoda și pe 6 decembrie în Bruxelles, la Brass.

În avansul celor două reprezentații din cadrul festivalului Europalia România, am vorbit cu Borusiade despre acest nou proiect.

„Noul meu set live conține cele mai noi producții de-ale mele”, spune Miruna. O parte din piesele din noul live au fost deja lansate la casa de discuri olandeză Pinkman Records, despre care am scris aici. „Restul pieselor sunt o avant-premieră a albumului ce va apărea la începutul anului viitor. Acest live este complet nou, atât muzical cât și vizual. Asta se datorează atât noutății materialului prezentat, cât și colaborării – în premieră – cu artistul vizual român Cote”, spune Borusiade.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Borusiade și Cote sunt la prima colaborare de acest gen. Miruna spune că „povestea este puțin amuzantă, pentru că eu și Cote ne știm de mulți ani; am fost colegi de liceu și mulți ani mai târziu ne-am trezit într-un univers comun. Mă gândesc că ar fi fost păcat să nu încercăm o colaborare, mai ales ca am apreciat întotdeauna universul lui vizual.”

„Cred că în acest live, partea vizuală devine esențială; este un univers pe care l-am creat și înțeles împreună. Performance-ul trebuie văzut ca un întreg și sper că așa va fi și perceput de către public.”
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

În Berlin, la Arkaoda, pe lângă live-ul lui Borusiade, programul include și proiectul Mariei Balabaș cu Alexander Arpeggio (despre care am povestit pe larg cu cei doi artiști aici), precum și un DJ set de la Bogdan Orbita.

A doua zi, 6 decembrie, în Bruxelles, line up-ul îi include (pe lângă Borusiade și Cote) pe Maria Balabaș cu Alexander Arpeggio și DJ seturi semnate de La Muerte, Bogdan Orbita și Fais Le Beau.

Loading...