Electronic Beats Romania
News

Bonobo lansează un nou single pentru noua serie de mixuri fabric presents

bonobo

Noua serie de mixuri a clubului londonez Fabric, și anume fabric presents, va fi lansată în februarie cu Bonobo.

Artistul de la Ninja Tune a inclus pe acest mix pentru noua serie o varietate impresionantă de piese și stiluri muzicale, de la piesa „Nia” lansată de Âme în 2004, la producții noi de la Will Saul, Throwing Snow, DJ Seinfeld, John Beltran și alții.

Mixul conține și un nou single de-al lui Bonobo, intitulat „Ibrik”, precum și o piesă nelansată până acum, „Flicker”.

Legat de noua serie de mixuri fabric presents, reprezentanții celebrului club din Londra spun că intenționează să ofere prin aceste viitoare mixuri o perspectivă muziclă diferită față de seriile precedente de mixuri, Fabric și Fabriclive.

Ascultă noua piesă a lui Bonobo mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Bonobo, pe numele său adevărat Simon Greene, este un DJ și producător de muzică electronică din Marea Britanie. A debutat cu o serie de release-uri notabile de trip-hop/downtempo, iar ulterior direcția lui muzicală a surprins noi influențe din jazz și world music.

Cu 7 albume lansate la Ninja Tune și o tonă de EP-uri apărute de-a lungul timpului la case de discuri precum Tru Thoughts, LateNightTales și altele, Bonobo rămâne un artist respectat în industria muzicală.

Versatilitatea cu care îmbină sunete venite din surse extrem de diferite îl mențin pe Greene în centrul atenției și astăzi; Bonobo rămâne la fel de îndrăgit și activ ca în urmă cu 10 ani, atât în materie de producție muzicală, cât și privind performance-urile live.

Loading...