Electronic Beats Romania
News

Vezi cum arată casetele colorate lansate de Björk

Surprinde-ți colecționarul din tine cu acest pachet foarte limitat de casete colorate de la Björk.

Artista islandeză Björk a anunțat recent că le pregătește fanilor o surpriză de proporții: primele sale nouă albume vor fi relansate sub forma unui pachet promoțional pe casete colorate.

Industria muzicală a fost mereu surprinzătoare și a cunoscut atât de multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, încât nu mai miră pe nimeni astăzi interesul curios pe care artiștii îl acordă din ce în ce mai mult casetelor audio, acest format care revine în centrul atenției.

Multe case de discuri și magazine de muzică alocă astăzi un spațiu și un statut special casetelor audio. Văzute mai mult ca niște artifacte destinate colecționarilor, casetele audio au recâștigat teren în industria muzicală, iar cifrele vânzărilor arată că acest format a căpătat noi valențe în ultimii ani și a reușit să stârnească interesul unor audiențe noi. Concluziile sunt nu doar optimiste, ci chiar îmbucurătoare: trendurile se transformă, iar caseta nu doar că nu a murit, dar e azi mai relevantă ca niciodată.

Înapoi la Björk, pachetul ce include nouă albume (Debut, Post, Homogenic, Vespertine, Medulla, Volta, Biophilia, Vulnicura și Utopia) va fi lansat în aprilie la casa de discuri One Little Indian.

Colecționarii interesați îl pot comanda în avans de aici la prețul de 69,99 de lire sterline. Fiecare casetă în parte costă 8,99 de lire.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Iată cum arată fiecare casetă în parte.

Loading...