Electronic Beats Romania
News

AUDIO: Barac lansează un nou disc: The Real You Is Not You

Barac - Moment Records

Artistul român Barac a lansat recent un nou disc la propria casă de discuri, Moment Records.

The Real You Is Not You” conține patru piese și este disponibil prin rețeaua de distribuție yoyaku.

Acesta este cel de-al șaselea disc apărut la Moment, după ce în trecut au lansat aici discuri atât Barac, cât și Vincentiulian și Petre Vali (aka Lizz).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

EP-ul de față este al treilea disc scos de Barac anul acesta, după precedentele Le Dance Sans EP la Drumma și One Who Can See In The Dark (împreună cu Remus) la Shamandrum.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

În februarie 2016, Barac a vorbit cu Matt Unicomb de la Resident Advisor despre ascensiunea sa ca producător, începuturile de DJing și faptul că etos-ul underground al scenei locale a început să se risipească, odată cu sutele de înregistrări video care apar pe social media (Youtube/Facebook/Instagram) după o petrecere.

„Trimit muzică doar câtorva persoane. Dar chiar și așa, multe cluburi în care pun muzică înregistrează seturile fără să ne anunțe, ceea ce nu e profesionist deloc. Oamenii pot decupa piese din aceste seturi, apoi le pot pune și ei. Este o mare rușine. (…) Un alt lucru care nu e ok reprezintă filmulețele făcute la party-uri. După cum vedeți, sunt tot mai multe cluburi care nu mai permit nimănui să filmeze în timpul nopții. Asta e bine, pentru că este vorba despre muzică underground și o scenă underground. De ce trebuie oamenii să filmeze? Cum rămâne cu intimitatea?”

Loading...