Electronic Beats Romania
Music

Anthony Rother se întoarce cu un nou album la propriul label

anthony rother

Anthony Rother se va întoarce la label-ul său Psi49Net cu un nou album, lansat la sfârșitul acestui an, intitulat Commando 3L3C7RO.

Anthony Rother a lansat cel mai recent lansat material discografic, ce include 10 piese de dans.

Este continuarea EP-ului Omnitronic lansat la Omnidisc (labelul lui Danny Daze) în decembrie 2017, precum si „Technic Electric”, o piesă remarcabilă ce se regăsește pe mixul Fabric 96 al lui DVS1.

Albumul de față se adresează singularității tehnologice, creației și extinderii inteligenței artificiale , și include „Me Me In The Future”, piesă ce a fost inclusă de Marcel Dettmann pe mixul Tsugi 116 din octombrie.

Începându-și cariera muzicală la sfârșitul anilor ’80, Anthony Rother este un DJ și producător din Offenbach. S-a impus la început pe scena muzicală prin două albume: „Sex with the Machines” din 1997 și „Simulationszeitalter” din 2000.

În 1998 și-a fondat propria casă de discuri Psi49Net, urmată de plaforma Datapunk în 2004, label destinat producțiilor și explorărilor sale techno și electro.

Discografia lui Anthony Rother este de-a dreptul impresionantă și include zeci de albume, EP-uri și remixuri lansate de-a lungul anilor, care au îmbogățit în mod vizibil industria muzicii electronice de astăzi.

Iată un videoclip cu Anthony Rother în propriul său studio, interpretând piesa Me Myself Into the Future.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...