Anthony Rother se întoarce cu un nou album la propriul label
Feed/Music

Anthony Rother se întoarce cu un nou album la propriul label

anthony rother

Anthony Rother se va întoarce la label-ul său Psi49Net cu un nou album, lansat la sfârșitul acestui an, intitulat Commando 3L3C7RO.

Anthony Rother a lansat cel mai recent lansat material discografic, ce include 10 piese de dans.

Este continuarea EP-ului Omnitronic lansat la Omnidisc (labelul lui Danny Daze) în decembrie 2017, precum si „Technic Electric”, o piesă remarcabilă ce se regăsește pe mixul Fabric 96 al lui DVS1.

Albumul de față se adresează singularității tehnologice, creației și extinderii inteligenței artificiale , și include „Me Me In The Future”, piesă ce a fost inclusă de Marcel Dettmann pe mixul Tsugi 116 din octombrie.

Începându-și cariera muzicală la sfârșitul anilor ’80, Anthony Rother este un DJ și producător din Offenbach. S-a impus la început pe scena muzicală prin două albume: „Sex with the Machines” din 1997 și „Simulationszeitalter” din 2000.

În 1998 și-a fondat propria casă de discuri Psi49Net, urmată de plaforma Datapunk în 2004, label destinat producțiilor și explorărilor sale techno și electro.

Discografia lui Anthony Rother este de-a dreptul impresionantă și include zeci de albume, EP-uri și remixuri lansate de-a lungul anilor, care au îmbogățit în mod vizibil industria muzicii electronice de astăzi.

Iată un videoclip cu Anthony Rother în propriul său studio, interpretând piesa Me Myself Into the Future.