Electronic Beats Romania
News

Vuiet 2.0 transformă Cabana Valea lui Ivan într-un dance floor în mijlocul naturii

vuiet 2.0

A doua ediție Vuiet revine în același cadru montan spectaculos din Piatra Craiului cu un party ce se va întinde pe cel puțin 3 zile

Peste 72 de ore de party în Munții Bucegi, plecând de la ideea reconectării cu natura și a reconsolidării relațiilor dintre oamenii cu interese comune: acestea sunt premisele celei de-a doua ediții Vuiet, ce se va desfășura între 7 și 9 septembrie la Cabana Valea lui Ivan din Masivul Piatra Craiului.

Startul se dă vineri 7 septembrie la ora 19.00, iar din lineup fac parte Sepp, Mihai Pol, Suolo, Lixandru b2b Acsel, Macarie, Oreste, Manefiu, Lixir b2b Petrutt, Uncetatean, Eleni, Pavel, Treptat, Lian, Boogie, Thomas, Patra, Razban, Harap, LRDJ, Middel, LIDD.

Cei care au în plan și câteva ore de somn, pot profita de zona de campare sau de opțiuni de cazare în pensiunile aflate la câțiva kilometri de locație. Food courtul și zona de chill contribuie la vibe-ul de mini festival alpin, vibe susținut de un sistem de sunet Tannoy by Funktion ONE și visuals semnate TriFoi Audiovisual.

 

Telekom Electronic Beats, partener media Vuiet 2.0, va fi prezent în acel weekend pentru a relata desfășurarea acțiunilor de la fața locului.

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Citește mai mult: Artiști remarcabili, viziuni distincte – iată nouă evenimente cu care deschidem noul sezon

Loading...