Electronic Beats Romania
News

Vlad Caia a lansat un nou album la Amphia

Vlad Caia

DJ-ul și producătorul român Vlad Caia a lansat partea a doua a Division-ului din 2018.

Membru al proiectului muzical SIT (Sideways Invisibility Theory) și co-fondator al casei de discuri Amphia (alături de Cristi Cons), DJ-ul și producătorul român Vlad Caia tocmai ce a lansat un nou album.

Division II este continuarea albumului de debut lansat de Vlad Caia în 2018, tot la Amphia. Noul album conține 5 piese noi, împărțite pe 2 discuri.

Este distribuit de către Ourown.ro, iar grafica a fost realizată de către Claudiu Ștefan, artist vizual din București care a mai contribuit și în trecut cu artwork-uri pentru release-uri apărute la labelurile Amphia, Vade Mecum, Naural, Anakronik și Motif Records.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Vlad Caia a debutat ca producător în 2007, cu un release la Next Dimension Music. A urmat o serie de materiale noi și remixuri apărute la diverse label-uri; piesa Chango a fost licențiată de labelul Cocoon Records al lui Sven Vath. De atunci au urmat zeci de release-uri la labeluri ca All Inn, Horizontal, Dirty Box, Gilesku Records, Fabric Records, Meander, Shahr Farang, Pluie/Noir Recordings și altele.

Influențele muzicale ale lui Vlad Caia transced muzica electronică și se extind spre arii precum jazz, dub și muzica experimentală.

Cu Vlad Caia ne vedem în viitorul apropiat în Cluj Napoca, pe 9 martie, în cadrul celei de-a doua ediții a Hi Fi Fi de la Sala Polivalentă, unde va participa alături de colegul său Vlad Caia sub proiectul SIT. Din line up mai fac parte și Miss I, Magda, Mathew Jonson feat. Isis (live), Premiesku (live), K!d Chriss, Cezar, Charlie și mulți alții.

*credite foto: fabriclondon.com

Loading...