Electronic Beats Romania
Tech

Visuaal propune o serie de instalații A/V care să-ți coloreze petrecerea

visuaal

De la începutul anului 2017, Visuaal a deschis un nou hub creativ dedicat instalațiilor digitale, care pot evoca adesea experiențe interactive și contemplative.

În rosterul celor de la Visuaal se regătesc creații de la Oilhack și Thomas Blanchard, Nicolas Paolozzi, RDV colective, THEORIZ Studio și Boris Chimp. Pentru o experiență multi-senzorială completă, aruncați un ochi pe site-ul visuaal.fr/en/.

 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

Colours X Colours – Oilhack & Thomas Blanchard – Immersive Exhibition from Visuaal on Vimeo.

O experiență vizuală incredibilă pentru public, “Colors X Colors” este rezultatul unei colaborări de doi ani între artiștii vizuali Oilhack și Thomas Blanchard. Experiența captivantă durează 24 de minute și vizează pictura și reacțiile sale cu elemente naturale. Instalația poate fi văzută în prezent la Atelier des Lumières din Paris.

 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

RDV – KONTAKT – Digital Installation from Visuaal on Vimeo.

KONTAKT este o arhitectură vie a artistului Nicolas Paolozzi, ce combină sunetul cu lumina și mișcarea, astfel încât audiența să se scufunde în diferitele stări pe care le evocă această instalație. Acest proiect interactiv a permis publicului să se joace cu instalația, schimbând unele aspecte și comportamente și încercând să “îmblânzească” această creatură multimedia aflată într-o perpetură transformare. Din colectivul RDV fac parte Alban GUERRY-SUIRE, Nicolas PAOLOZZI, Arthur SAHLI și Arnaud SIMIDOFF.

 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

RDV – RESONANCE from Visuaal on Vimeo.

Resonance este o instalație interactivă, care se animă odată cu ritmul mediului său. Dinamică și într-o continuă schimbare, instalația interpretează sunetul orașului sub forma unor ambianțe luminoase. Variațiile intensității, nuanțele culorilor și mișcările luminoase cu structură metalică formează o compoziție în evoluție continuă. Realizată de RDV Collective, instalația a fost proiectată de către studenți de la Școala Națională de Arhitectură din Grenoble.

 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

THÉORIZ – CRYSTALLIZED – Installation from Visuaal on Vimeo.

Crystallized este o sculptură captivantă a celor de la Theoriz. Compusă din oțel, sunete și vizualuri holografice, instalația este inspirată de elementul chimic al lui Bismut și construită din legile fizicii de lumină. Crystallized este o structură misterioasă care își schimbă în mod constant aspectul de la atom la lichid în cristal. Oamenii pot aprecia efectele luminii infinite și fascinante ale piesei de artă din diferitele puncte de vedere.

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos's privacy policy.
Learn more

Load video

Non Human Device #03 from visiophone on Vimeo.

“Non Human Device #03” este cea de-a treia instalație interactivă creată de duo-ul portughez Boris Chimp 504. Audiența poate să interacționeze cu semnalele audiovizuale și să experimenteze efectele pe care le produce asupra relației dintre spațiu și timp. Instalația a fost prezentată la GNration (Braga – Portugalia) și la Festivalul Electrochoc (Lyon – FR).

Citește mai mult: Șapte VJi care dau viață zidurilor prin video mappinguri incredibile

Loading...