Electronic Beats Romania
Tech

Virtual DJ lansează o nouă actualizare

Virtual DJ 2021

Virtual DJ, unul din cele mai populare software-uri de mixat, revin cu o actualizare îndrăzneață.

Compania a anunțat că noua versiune a software-ului lor de DJing le va permite utilizatorilor să separe părți ale piesei, precum voci, tobe sau alte instrumente, în timp real, în timpul mixului. Folosind un nou sistem AI, software-ul izolează părți de pe piese și le permite utilizatorilor să acceseze sunete specifice de pe o piesă (precum acapella sau tobe) pentru a crea mash-up-uri în timp real.

„Folosind matematica avansată și puterea computerelor actuale, DJii pot să folosească în timp real diverse componente ale pieselor lor. Aceste evoluții uriașe marchează pentru prima dată din anii ’60 că o nouă tehnologie în lumea DJing-urilor nu doar simplifică lucrurile, ci aduce o schimbare reală și deschide ușile către noi moduri de a mixa, care pur și simplu nu mai erau posibile înainte”, spun cei de la Virtual DJ.

Noul EQ de la Virtual DJ 2021
Noul EQ de la Virtual DJ 2021

Soft-ul e disponibil pe sisteme Windows și MacOS și poate fi descărcat de aici. E disponibil gratuit, dar dacă vrei o versiune pro, costă 19 dolari pe lună (pro îți dă acces la controlere și alte echipamente din soft). VirtualDJ este deja conectat cu platforme precum Beatport, Deezer, Soundcloud și Beatsource, așa că acum e mai ușor să găsești muzică variată, chiar dacă nu ai propria ta colecție de discuri.

Loading...