Electronic Beats Romania
Music

Vezi fotografii cu legendarele petreceri underground de la The Web Club

The Web Club

The Web Club a găzduit toate numele importante din muzica electronică românească, iar petrecerile de atunci sunt, încă, un exemplu pentru cele de azi.

Localizat pe Bulevardul Ion Mihalache la numărul 12, pentru mai bine de 10 ani, The Web Club a avut o istorie încărcată de evenimente memorabile în ceea ce privește muzica electronică.

DJ Vasile și DJ Sleek au dat tonul la distracție, punând bazele seriei de evenimente Laborator. Soundul de atunci era focusat pe electro, drum and bass, acid jazz, trip-hop și IDM. Sub logo-ul cu ciupercă au mixat multe nume importante ale noului val electronic românesc, precum Șuie Paparude, Rhadoo, Petre Inspirescu cu aliasul Pedro, Marika, Sunday People, Aievea, Khidja, Electric Brother & Vexxatu’ Vexx, Matze, Dobrică aka Haute Culture, Camil, Mr. Disko, Gojira, uBIc, Alien Pimp și Junkyard, ca să enumerăm doar o parte.

Locul avea o atmosferă aparte, o personalitate bine-definită, iar în weekenduri, de cele mai multe ori, devenea neîncăpător și petrecerile țineau până în zori. Pe timpul verii, terasa din spatele casei era refugiul perfect, iar noaptea se proiectau uneori filme experimentale, care aduceau o aură de originalitate clubului. Omar, Science, Sinboy și Neon au fost printre primii care au lăsat amprente colorate, urmând ca apoi pereții să devină un nou teren de joacă.

The Web Club era locul perfect unde puteai să descoperi muzică electronică nouă, să petreci până în zori și să întâlnești oameni creativi sau ciudați, fericiți oricând să-ți spună o poveste interesantă.

Iată câteva fotografii care surprind magia locului și care te vor face să îți aduci aminte de adolescență:

©Cinty Ionescu
©anyplace.ro
©Cinty Ionescu
©Camil Dumitrescu
©Thracians
©Thracians
©Thracians
Loading...