Electronic Beats Romania
News

University by Night revine în Galați cu o noapte albă

golan

După o primă ediție „University by Night” de astă vară, 22 iunie, ce s-a bucurat de succes, Universitatea Dunărea de Jos din Galați revine joi, 29 noiembrie, cu episodul al doilea, despre care organizatorii spun că va depăși toate așteptările.

Cea de-a doua ediție a University by Night îi aduce în Galați pe cei de la Golan, în cadrul unui show audio/video inedit. De warm-up se vor ocupa Personna (proiect nou ce se va lansa odată cu evenimentul acesta) iar Pareidolia va fi responsabilă de proiecțiile video. Evenimentul deschide totodată și Sărbătorile Galațiului din acest an.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Pareidolia este artistul vizual ce va mapa cu 4 proiectoare full HD toată fațada exterioară a Universității, iar setupul este completat de un sistem de sunet Funktion One.

Trupa Golan s-a format în 2014 și a devenit într-un timp foarte scurt una din cele mai cerute trupe din România, bifând toate festivalurile mari de la noi și concerte cu zeci de mii de spectatori (precum concertul din deschiderea trupei Kings of Leon).

În cadrul celei de-a doua ediții a University by Night din Galați, trupa Golan va cânta în formula: Alex (clape, flaut, trompetă și tobă hang pan), Florian (bass, chitară și sintetizatoare), Iulian (tobe), Ernesto (percuție) și Mihai (voce, live sampling, DJ).

Citește mai mult: Trei piese de la Golan

Loading...