Electronic Beats Romania
News

Ultra Music Festival și Tomorrowland Winter - anulate din cauza coronavirus

Tomorrowland Winter și Ultra Music Festival din Miami, anulate din cauza coronavirus

Festivalul Ultra Music din Miami, programat să aibă loc între 20 și 22 martie, a fost anulat din cauza răspândirii virusului COVID-19, cunoscut drept coronavirus.

Potrivit unui articol din Miami Herald, organizatorii festivalului au avut discuții cu liderii aleși din Miami și au decis să anuleze ediția din acest an a festivalului, care urma să se desfășoare între 20 și 22 martie. Cu câteva zile în urmă, primarul din Miami, Francis Suarez, și-a arătat intenția de a amâna festivalul la o dată ulterioară, ca urmare a răspândirii coronavirusului, numit oficial COVID-19, care a fost detectat în 16 state, inclusiv Florida. Deocamdată nu există nicio știre cu privire la faptul că alte evenimente din Miami Music Week vor fi afectate de această decizie.

În același timp, ediția de iarnă a festivalului Tomorrowland a fost și ea anulată. Festivalul era programat să aibă loc între 14 și 21 martie în Alpe d’Huez din Franța.

Săptămâna trecută, nordul Italiei a închis cluburile și orașele, în timp ce multe alte cluburi, petreceri și festivaluri din Asia au fost anulate sau închise.

Mai multe detalii la cald despre răspândirea coronavirus poți găsi în harta interactivă de aici, realizată de Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland.

Loading...