Electronic Beats Romania
News

Tricky lansează un nou album în toamnă - Fall To Pieces

Tricky

Cel de-al 14 lea album al lui Tricky aterizează la propriul său label la începutul lunii septembrie 2020.

Producătorul britanic e în prezent într-o pasă foarte prolifică a carierei sale muzicale. Doar în ultimul an a lansat un nou material- „20, 20” – precum o carte autobiografică, Hell Is Round The Corner.

„Fall Please”, primul extras pe single de pe noul album al lui Tricky, are o accesibilitate ciudată, care l-a surprins chiar și pe autor.

„Majoritatea muzicii pe care o fac eu nu prea sună cu nimic altceva din jur. Dar cu Fall Please am făcut ceva ce nu reușisem niciodată, ceva ce toată lumea poate simți, chiar și cei care nu știu nimic despre muzica mea. E versiunea mea de muzică pop, sau cea mai apropiată de pop”, spune Tricky.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Fall To Pieces” a fost înregistrată în studioul din Berlin al lui Tricky la sfârșitul lui 2019. Într-un comunicat de presă, artistul subliniază că piesele de pe album pot fi înșelătoare; se termină adesea brusc și trec mai departe la următoarea piesă, fără avertisment.

Muzica lui Tricky a încurajat întotdeauna vocile feminine, așa că majoritatea pieselor din „Fall To Pieces”, inclusiv „Fall Please” se includ vocea solistei Marta Złakowska, cântăreață pe care Tricky a descoperit-o în timpul unui turneu european, când a rămas fără vocalistă la o premieră. Ea a salvat turneul de la dezastru. „Îmi dau seama când cineva e cu picioarele pe pământ”, spune Tricky. „Martei nu-i pasă să fie celebră, ea vrea doar să cânte.”

„În acest moment sunt în modul de luptă. Și mă simt foarte bine făcând asta”, a adăugat Tricky.

Tracklist:

 1. Thinking Of
 2. Close Now
 3. Running Off
 4. I’m In The Doorway
 5. Hate This Pain
 6. Chills Me To The Bone
 7. Fall Please
 8. Take Me Shopping
 9. Like A Stone
 10. Throws Me Around
 11. Vietnam
Loading...