Trei remixuri semnate LIZZ, până să îl ascultăm la Electric Castle | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Trei remixuri semnate LIZZ, până să îl ascultăm la Electric Castle

Lizz

LIZZ este unul dintre reprezentanții noului val de producători români ce vor fi prezenți la scena Telekom Electronic Beats de la Electric Castle 2018

Pe lângă numele deja consacrate, scena house & techno românească a devenit un teren extrem de fertil pentru noua generație de producători, pregătită să contribuie cu propriile idei la soundul specific, etichetat mai mult sau mai puțin controversat drept rominimal. În această categorie intră și Petre Vali aka LIZZ. Născut în Buzău și stabilit în Cluj, LIZZ s-a făcut remarcat prin groove-ul său cald și deschis, odată cu EP-ul dublu lansat la Moment Records în 2017, label păstorit de Barac. Până atunci notorietatea numelui său era deja construită în undeground, multe dintre piesele lui ajungând rapid în tracklisturile unor nume importante. Odată ajuns în rosterul agențieI Sunrise, gigurile n-au întârziat să apară: de la ediția Sunwaves din mai a acestui an, la pupitrul Club Midi alături de tINI.

Și cum LIZZ este prezent anul acesta la Telekom Eletronic Beats Stage de la Electric Castle, ne-am gândit să ne familiarizăm puțin cu soundul său prin trei remixuri care ne plac mult.

A2. Track002A (Lizz Remix)

 

Sorin Milea – Mai Vedem Noi (Lizz remix)

 

Andu Simion – Midnight 08 (Lizz Remix)

 

Citește și: Am pus pe repeat cinci seturi marca Suciu pentru a scurta așteptarea până la Electric Castle