Electronic Beats Romania
Music

Ascultă Telekom Electronic Beats Podcast 14 - Intrepid Soul

Telekom Electronic Beats Podcast 14 - Intrepid Soul

În cadrul episodului 14 al podcastului Telekom Electronic Beats, stăm de vorbă cu Tibi Frățilă, producător român cunoscut sub numele de Intrepid Soul.

Prezent pe scena locală de peste un deceniu, Tibi a trecut prin mai multe genuri și subgenuri de muzică electronică, de la house, la funky și în prezent deep techno. A operat în trecut sub pseudonimul TBF, ca parte din colectivul All Wheels Drive House.

Cel mai recent proiect de-al său este Intrepid Soul, pseudonim sub care face un deep techno intrigant, mentalist. În luna noiembrie 2019, Intrepid Soul își lansează și albumul de debut la casa de discuri The Gods Planet.

Ascultă episodul 14 aici

Fiecare episod este înregistrat live la prietenii noștri de la DJSuperStore. Nu uita că pe noi ne găsești și pe Mixcloud, Soundcloud, Facebook și Instagram. Iar dacă vrei să afli primul tot ce-i nou în lumea muzicală, abonează-te la newsletterul nostru.

Iar dacă ai ratat episoadele precedente ale podcastului nostru (cu Alexandru Jijian, Karpov Not Kasparov, Rotopercutor, Filipp, That Couch Funk Collective, Nipple’s Delight, Romansoff, Fraga, Paul Popa, Ada Kaleh, Corp., Aleksa Alaska și Bogman), le găsești pe toate aici.

Loading...