Intră rapid în spiritul chill al Dakini Festival cu aceste patru albume ambient | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Intră rapid în spiritul chill al Dakini Festival cu aceste patru albume ambient

Dakini yoga

Dakini Festival propune un lineup impresionant împărțit pe trei scene și o serie de workshops și sesiuni yoga pentru care această mini selecție ambient se va potrivi mănușă

Cu un program menit să te ajute să descoperi conexiunea dintre minte, corp și spirit, dincolo de masca pe care o folosim în societate sau de posesiunile noastre materiale, ediția a doua Dakini Festival se așează pe o traiectorie puțin diferită de festivalurile cu care suntem obișnuiți, construite să ne satisfacă egoul pasionat de muzica electronică. Cu mai mult de 120 de artiști împărțiți pe cele 3 scene și 80 de clase de yoga și workshops, Dakini Festival îmbracă haina unui gathering ce vorbește despre sentimentul de libertate și despre prietenii.

Nișat în zona de ambient electronic, câțiva producători folosesc frecvențe ce ajută practicanții yoga să reechilibreze principalii centri energetici din corpul subtil. Am selectat patru astfel de albume pe care le considerăm reprezentative pentru acest subgen, perfecte pentru a ne introduce subtil în atmosfera Dakini Festival. Mai mult, pe Solar Fields și OTT îi vei regăsi și în lineupul festivalului!

Solar Fields – Movements

OTT – Skylon

Carbon Based Lifeforms – World Of Sleepers

Asura – 360

 

Telekom Electronic Beats preia controlul Molecule Stage, scenă ce va găzdui pentru cinci zile loopuri house & techno specifice undegroundului electronic românesc, cu un lineup din care nu lipsesc Petre Inspirescu, Dubtil, Tulbure, Paul Agripa, Kashawar sau Steve O’ Sullivan.

 

Citește și: Telekom Electronic Beats prezintă: cea mai tare vară a ta