Electronic Beats Romania
Tech

SISAF se apropie, iată lucrările care ne aduc aminte cu drag de ediția din 2017

SISAF

În fiecare an, orașul Sibiu este colorat de artiștii SISAF. Un festival care animă calcane și spații gri cu povești imersive.

Arta stradală capătă amploare din ce în ce mai mare atât la nivel internațional cât și la nivel local. Astfel, avem des ocazia să fim expuși unei noi lucrări care fie marchează un loc drăguț și interesant, fie o zonă deconectată la nivel urban de restul orașului.

Sunt câțiva artiști care au reușit să transmită privitorilor mesaje și emoții prin intermediul intervențiilor în spațiul public și, astfel, lucrările au fost apropriate și integrate în viața locuitorilor care s-au atașat de ele și au devenit atracții turistice. Este normal să preferi să treci zilnic pe lângă un desen imens, realizat cu atenție și multe detalii, decât să vezi un calcan sau un perete gri.

Vara aceasta Telekom Electronic Beats este alături de tine în Sibiu unde aducem culoare și energie pentru un weekend întreg la Sibiu International Street Art Festival 2018, un eveniment la care o serie de pereți gri vor fi transformați în opere de artă expuse în spațiul public, accesibile tuturor.

Descoperă mai jos câteva desene realizate în cadrul ediției de anul trecut care ne fac nerăbdători și curioși să aflăm ce povești interesante vom descoperi anul acesta în desenele artiștilor invitați: Alin Trif, Cazacincu Bogdan, Dinho Bento (Brazilia), Florin Radu Spoitoru, Graffete (Irina), John.S, Kirill Stefanov (Rusia), Luchian, Maria Bălan, Mircea Popescu, Optics Crew (Lost.Optics & Pren), Ortaku, Otto Constantin, Paula Duță, Pisica Pătrată, Robert Obert, Robert Roca, Roxie Netea, Scutaru Cristian, Sweet Damage Crew (Cage, Taci, Recis, Pandele ), The Orion, Vonbutch, Wasp Elder (Anglia).

 

Citește și: Iată ce designuri fresh ne-au plăcut la RDW 2018

 

Loading...