Electronic Beats Romania
Music

VIDEO: Silent Strike și Deliric au lansat un nou videoclip

Deliric x Silent Strike

Artiștii români Silent Strike și Deliric au lansat videoclipul pentru o nouă piesă: „Am visat că schimbăm lumea”.

Videoclipul piesei „Am visat că schimbăm lumea” a lui Deliric și Silent Strike a fost produs de către StudioSet și regizat de iRonic Distors. Conceptul le aparține celor de la TheSimt.art.

Versurile piesei au fost scrise de către Deliric, iar muzica îi aparține lui Silent Strike. Cei doi artiști români nu sunt la prima lor colaborare. Fac muzică împreună din 2005, iar în 2016 au lansat la Facem Records un dublu CD, Deliric X Silent Strike.

Deliric și Silent Strike pregătesc un nou concert ce va avea loc pe data de 28 septembrie la Arenele Romane din București. Bilete la eveniment sunt disponibile aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Deliric, pe numele adevărat Răzvan Eremia, este un artist român de hip-hop, care și-a început cariera muzicală în ’90, ca parte din grupul C.T.C. (alături de Doc și Vlad Dobrescu).

Pe numele adevărat Ioan Titu, Silent Strike este câștigătorul premiului pentru muzică de film din cadrul celei de-a 55a ediții a Grimme Preis. Recent, artistul român a lansat videoclipul unei noi piese, „Control”, făcută în colaborare cu EM44. Clipul a fost nominalizat în cadrul Berlin Music Video Awards 2019 la categoria Best Editor.

Fii pe fază pentru un material video cu Silent Strike din noua rubrică video Slices, feature pe care îl vom publica în curând.

Loading...