Electronic Beats Romania
News

Serile de duminică au devenit mai dansante cu seria de petreceri WISE

Serile de duminică au devenit mai dansante cu seria de petreceri WISE

Terasa Muzeului Național de Artă Contemporană a găzduit în serile de duminică seria de petreceri WISE, iar noi am fost acolo să vă povestim cum ne-am distrat

Într-un tempo relaxat, dar cu același groove ascuns în loopurile interminabile pe care ne-am obișnuit să dansăm la party-urile cu lineup românesc: cam așa s-au desfășurat lucrurile la cel mai recent episod al seriei de petreceri Wise. Locul, terasa Muzeului Național de Artă Contemporană, într-un contrast voit cu clădirea din care face parte (Casa Poporului), s-a dovedit a fi spațiul perfect pentru câteva ore de balans ritmic și socializare, duminică seara, pentru cele aproximativ 200 de suflete, limita maximă admisă la party-urile Wise. Warmupul a fost pregătit de Mariusești, iar setul lui Mihai Pol, cu aceleași subtilități deep house cu care ne-a obișnuit în producțiile sale, a beneficiat de suportul unui apus de soare cum numai de pe fosta Casa Poporului poți vedea. Sistemul de sunet Funktion ONE a fost pus la treabă de Arapu până ușor după miezul nopții, lăsând publicul cu un gust plăcut, care cu siguranță le-a făcut ziua de luni mai frumoasă. Vezi un video aici.

Petrecerile Wise vor continua cel mai probabil și în toamnă, numele de până acum din spatele mixerului – Herodot, Nu Zau, Sepp, Arapu, Mihai Pol, ridicând așteptările publicului pentru următoarele lineupuri.

 

Citește mai mult: ODE, un label care ascunde multă muzică bună învăluită de anonimat

Loading...