Electronic Beats Romania
Music

Vino pe malul mării, la scena amplificată de Telekom Electronic Beats la Dakini Festival

De Miercuri, suntem pe malul mării Negre, unde Dakini Festival a transformat plaja din Tuzla într-o oază de energii pozitive și libertate spirituală.

Dakini
©Andrei Tolan‎
Dakini Dakini

Dakini este locul perfect în care națiunea alternativă și-a dat întâlnire cu mai mult de 120 de artiști locali și internaționali. Zilele încep relaxat cu clase de yoga și ateliere care ne-au deschis canalele către alte dimensiuni. Când seara învăluie orizontul, cele 3 scene încep să adune oameni în jurul muzicii, dornici să danseze și să petreacă până dimineață, indiferent de condițiile meteorologice. Dacă ești la festival cu cortul, știi ce te poate aștepta în caz de ploaie și sperăm că ai toate cele necesare, cum ar fi o husă pentru cort, pelerină și ceva comod de încălțat, eventual impermeabil.

Dakini
©Aneliya Teofilova
Dakini
©Alex Boaca

Miercuri seară, scena Telekom Electronic Beats de la Dakini a fost inaugurată de IULY.B, care ne-a încântat cu un set dansant și o atitudine relaxată. Au continuat LIZZ cu COSMJN cu un set b2b energic, care se potrivea la fix cu briza mării și rafalele de ploaie. La scurt timp după ce Derek și-a intrat în formă, ploaia, care se transforma în furtună, ne-a îndrumat către corturi.

După o revenire greoaie de la o seară împlinită la atmosfera senină, am început să vizităm activitățile care animau toată plaja.

Primele beaturi pe care le-am auzit de la scena Telekom Electronic Beats au fost puse de Mihai Iorga, care a continuat b2b cu Mauss o noapte întreagă, într-o călătorie plină de momente inedite. Dimineață, după ora 06:00, la pupitru și-a făcut apariția Petre Inspirescu care ne-a făcut să vibrăm într-un ritm hipnotic, până am rămas fără baterii. Cei care au stat până la ultima piesă s-au bucurat de o selecție învăluită de mister și multe piese unreleased, mixate cu atenție. Pe la ora 11 se termină ultimele fragmente de amintiri, în drum spre cort.

Vineri, Paul Agripa și Lumieux ne-au reactivat instant cu un set b2b dinamic care anunță o seară lungă de dans și voie bună. Am captat cu entuziasm sunetele calde din difuzoarele Funktion One, valurile mării și luna, care împreună creează un spațiu magic.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Încheiem aici, așteptând să intre Andrei Ciubuc și Matei Tulbure, iar de mâine seară și până luni după-amiază scena Telekom Electronic Beats funcționează cu program non-stop, găzduindu-i pe unii dintre cei mai activi și îndrăgiți artiști Brad, Ada Kaleh, Steve O’Sullivan, Kashawar Alsi, Bianca Mandoiu, Andreea, Dubtil și Piticu, în această ordine.

Încă mai ai timp să ajungi la Dakini! Ne vedem curând.

Citește mai mult: 20 de seturi care te vor proiecta în atmosfera Telekom Electronic Beats Stage de la Dakini Festival

Loading...