Electronic Beats Romania
News

Richie Hawtin lansează aplicația Closer pentru smartphone

Richie Hawtin a lansat recent Closer, o aplicație pentru smartphone disponibilă atât pe iOS, cât și Android.

Creată în colaborare cu Telekom Electronic Beats, aplicația permite utilizatorilor să deconstruiască show-urile lui Hawtin – atât în live stream cât și seturile din arhive – și să le vizualizeze din unghiuri diferite.

Aplicația se concentrează pe cel mai recent show live al lui Hawtin – Close – prezentat pe noul său album Close Combined.

Closer permite utilizatorilor să urmărească live-urile de la Close Combined dintr-o varietate de unghiuri și să deconstruiască sau să izoleze anumite straturi sonice în timp ce ascultă. De asemenea, vine cu o editare a unui show din 2017 din Ungaria, primul dintre numeroasele show-uri ce vor fi disponibile în arhiva aplicației.

De asemenea, aplicația Closer va putea face transmisiuni live în viitor, astfel încât utilizatorii să poată interacționa cu performance-ul lui Hawtin în timp real.

„Sper ca această aplicație să ofere o perspectivă nouă asupra modului în care se desfășoară un live de-al meu și procesul creativ prin care ajung la propriul sound”, spune Richie Hawtin.

„Într-o lume plină de DJi care sunt mulțumiți de status quo-ul performance-urilor de muzică electronică, eu mă străduiesc să împing lucrurile în viitor, să mă provoc și sper să inspir următoarea generație de artiști de muzică techno să continue să depășească norma.”

Descarcă aplicația Closer de aici.

Aplicația Closer
Aplicația Closer
Loading...