Electronic Beats Romania
News

Raresh mixează la Amsterdam Dance Event în octombrie

Raresh

DJ-ul și producătorul român Raresh, parte din proiectul [a:rpia:r] alături de Petre Inspirescu și Rhadoo, mixează în luna octombrie în cadrul festivalului olandez Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event are loc anul acesta între 16 și 20 octombrie, cu evenimente programate pe timpul nopții în peste 200 de locații din Amsterdam. În timp ce programul de noapte este stufos și plin de petreceri împânzite prin tot orașul, programul din timpul zilei invită audiența la o serie de panel-uri, conferințe, prezentări și discuții cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea muzicii electronice globale.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Raresh va mixa în cadrul ADE 2019 pe 18 octombrie la Warehouse Elementenstraat (situat pe Elementenstraat 25), în cadrul unei petreceri găzduite de Ricardo Villalobos. Line up-ul îi mai include pe Craig Richards, Edward, Ferro, Francesco Del Garda, Reiss, Sonja Moonear, Steve Rachmad și Voigtmann.

Agenda lui Raresh în materie de giguri este extrem de încărcată pentru perioada următoare. Până la Amsterdam Dance Event, artistul român va fi prezent în cadrul festivalului Citadela, dar va mixa și la Sziget în Ungaria (pe 7 august), Houghton Festival din Marea Britanie (pe 8 august), în clubul Robert Johnson din Frankfurt (pe 9 august), festivalul Waking Life din Portugalia și clubul Closer din Ucraina.

Urmează apariții în Belgia (la Ampere Open Air din Antwerp pe 25 august), Bordeaux la Les Viatiques lll Years pe 7 septembrie și două gig-uri în clubul Amnesia din Ibiza (pe 9, respectiv 13 septembrie).

Iată-l pe Raresh în formă maximă, alături de Cezar, în cadrul unui party de anul trecut din Londra.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...