Electronic Beats Romania
News

Psychemagik lansează albumul de debut la propriul label

Psychemagic

Duo-ul Psychemagik format din artiștii britanici Danny McLewin și Tom Coveney lansează albumul de debut în luna octombrie la propria casă de discuri, Psychemagik Recordings.

Intitulat „I Feel How This Night Should Look”, noul material este de fapt o relansare a unui album mai vechi pe care cei doi artiști intenționau să-l lanseze la Warner Music la scurt timp după ce au fondat proiectul (undeva în anul 2011). Întrucât colaborarea cu Warner s-a terminat mai repede decât era planificat, cei doi DJi și producători au decis să lanseze acest album „pierdut” la propria lor casă de discuri.

Psychemagik a devenit în ultimii ani un proiect muzical extrem de prolific. De la albume la EP-uri, edituri, compilații și remixuri pentru artiști precum Roisin Murphy, Noel Gallagher, Haim și Bryan Ferry, cei doi au trecut cam prin toate etapele formării artistice și au ajuns astăzi la un sound matur, șlefuit și complex.

„I Feel How This Night Should Look” conține colaborări cu rock-starul britanic Holly Golightly, Quinn Lamont Luke și Norma Winstone.

Ascultă mai jos piesa „Valley Of Paradise” lansată inițial în 2012, cu o orchestra formată din 17 membri și un sample de la David Crosby.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Track list:

  1. We Can Be One feat. Quinn Lamont Luke
  2. Valley Of Paradise
  3. Ghost Particle feat. Syd Arthur
  4. Seahorse feat. Norma Winstone
  5. Above The Clouds
  6. Cosmic Forest
  7. Triumph of the Gods feat. Renate Staal Nygård
  8. Chimera
  9. La Paix Est Une Fleur
  10. Something To Believe feat. Holly Golightly
Loading...