Electronic Beats Romania
Music

Prâslea b2b Cezar în acest weekend pregătit de Bipolar House pe malul lacului 

Bipolar House

Începând cu vineri 8 iunie, Bipolar House a pregătit o serie de patru petreceri outdoor într-una dintre cele mai pitorești locații din România

Bipolar House oferă în această vară o alternativă interesantă la agitația urbană în ritmul căreia ne derulăm mare parte din timp. Într-o locație izolată, cât să ne deconectăm de cotidian, dar în același timp accesibilă și oferind tot confortul pe care ni-l dorim, Casa Baraj Ponton din Văliug, la poalele Muntelui Semenic, va găzdui patru partyuri Bipolar cu lineupuri pretabile unui festival electronic care se respectă.

Seria începe vineri 8 iunie cu un back 2 back cu Praslea și Cezar. Prieteni și în același timp parteneri în proiectul Understand Records alături de Kozo, cei doi au la dispoziție o noapte întreagă pentru a scoate ce este mai bun din sound systemul Void Acoustics, adus din Ungaria special pentru această ocazie.

Mai mult, noaptea de 20 iulie vine ca un preview pentru prima ediție Citadela Festival. Livio & Roby alături de George G se regrupează în spatele gearului analog pentru un nou live act marca Premiesku. Și pentru ca această noapte să se transforme într-una cu adevărat memorabilă, Herodot va ține capul de afiș alături de cei trei.

Surprizele house & techno marca Bipolar continuă și în luna august. Stai în continuare cu ochii pe electronicbeats.ro pentru a fi la curent cu cele mai bune evenimente din undegroundul electronic.

 

Citește și: Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille și Amorf [live] sunt headliners la Citadela Festival  

 

Loading...