Electronic Beats Romania
Tech

Trei platforme pentru distribuție și promovare online, dedicate muzicii electronice

platforme

Tu cum îți promovezi muzica? Iată câteva platforme nișate care distribuie producțiile tale către DJi, tastemakers și presă

Poate te-ai plictisit așteptând momentul hollywoodian în care cineva important te descoperă. Sau poate ai aflat că succesul este un lung șir de eșecuri și câteodată chiar trebuie să distribui cât mai multe copii ale manifestărilor tale creative, la fel ca Hokusai sau Warhol. Am observat că mulți dintre voi folosesc adesea facebook ads pentru a promova evenimente și release-uri. Însă pentru ca astfel de campanii să ajungă la ascultători relevanți, chiar ai nevoie de câteva abilități pentru a targeta corect mesajul.

Iată o listă de companii care oferă servicii de nișă pentru promovarea muzicii electronice:

Pull Proxy este o agenție de promovare pentru muzica electronică, localizată în Berlin. Pull Proxy te conectează cu publicații print, radio, online media și DJs pentru a facilita interviuri, feedback, review-uri, podcasts, videos, printre altele. Dintre artiștii pe care i-au reprezentat, menționăm Davide Squillace, Hot Chip, Jeff Mills, La Fleur, Laid Back, Phil Kieran, Rebekah, Richie Hawtin, Technasia, Tiga.

FATdrop este o platformă pentru prelansarea muzicii care permite artiștilor, labelurilor și agențiilor de PR să distribuie promos în siguranță, oferind servicii ca management de contacte, statistici, scanuri contra pirateriei online și creație de conținut youtube. Lansată în 2007, FATdrop continuă să dezvolte idei inovative pentru promovarea muzicii.

Promo Push este o companie londoneză care, din 2011, oferă servicii de promovare create special pentru muzica electronică în oricare dintre formele ei, ghidați de ideea că toate release-urile bune ar trebui să primească expunerea pe care o merită. Promo Push distribuie muzica ta către DJs pe care îi admiri, tastemakers din industrie, posturi de radio sau presă online și îți oferă protecție contra pirateriei, scanând internetul pentru a găsi leaks.

Continuăm această listă de servicii specializate în viitoare articole. Tu cum faci ca muzica ta să ajungă la urechi sensibile?

 

Citește și: Trei proiecte care au transformat radical designul clasic de pick-up 

 

Loading...