Electronic Beats Romania
Culture

Vezi cum a fost la deschiderea Plant Village din weekend

Weekendul trecut a avut loc deschiderea oficială a unui nou spațiu cultural din București, și anume Plant Village. Peste 1500 de persoane au participat la deschidere pe durata celor patru zile.

Între 22 și 25 noiembrie, fostul service Ratb din șoseaua Nicolae Titulescu 177 s-a transformat în prima oază creativă din Europa cu pistă de biciclete indoor. Pe lângă muzică (14 DJ seturi și 5 concerte live), de-a lungul celor patru nivele care alcătuiesc spațiul Plant Village publicul a putut lua parte la un târg de haine și discuri de vinyl, o instalație de artă contemporană, o expoziție de biciclete furate și recuperate Ape Rider și Graffiti Hall Of Fame (cu participarea a 25 de grafferi autohtoni).

„Ideea din spatele Plant Village este de îmbunătățire a realității orașului, atât cea interioară, cât și cea exterioară. Vrem să fim prima clădire acoperită cu verde și să creștem cum putem calitatea vieții”, ne-a povestit Cosmin Neagu, unul dintre reprezentanți.

Nuville (live)

La deschidere au participat Alt OmBrustenChill DDancehall TraditionDj VasileKubikmilkPlanul, Videoteca, MatzeAGRO aka rolf onoVlad Dinu, ZniffDMTIrie Warriors SoundsystemKosta – AWDDL45Riddim Bandits, NutVille (cu Mihai Iordache – sax; Dan Mitrofan – chitară; Michael Acker – bass; Albert Tajti – pian; Tavi Scurtu – tobe), Fraga, Liar și Bask. La etajul 4, Albert Kaan a prezentat instalația „Wave Guide”.

Albert Kaan: Wave Guide
Nutville (live)

Plant Village se impune printr-un aspect industrial și pare a fi genul de spațiu care reactivează și reinventează atmosfera underground autohtonă, care s-a pierdut (într-o oarecare măsură) în ultimii trei ani, din mai multe cauze, între care și nefastul episod Colectiv.

Iată câteva poze de la deschiderea noului spațiu (mai multe, la noi pe facebook). Înregistrările audio/video (realizate în parteneriat cu GRADED TV) a tuturor DJ seturilor și a concertelor live sunt disponibile pe pagina de facebook Plant Village.

Târg de haine și vinyluri

Citește mai mult: Visuaal propune o serie de instalații a/v care să-ți coloreze partyul

Loading...