Piese noi de la Aphex Twin | Electronic Beats Romania
Feed/News

Piese noi de la Aphex Twin

Aphex Twin

Pentru că e important cu cine împarți carantina, ai udat plantele azi?

Dacă nu, poți s-o faci chiar acum, iar piesele astea noi de la Aphex Twin ar putea să fie soundtrack-ul perfect.

De ceva timp, artistul britanic a început să încarce din nou muzică pe ceea ce toată lumea a agreat deja că e contul lui de soundcloud, respectivul user18081971. 

Iată 6 piese noi.

Prezent pe scena internațională de la începutul anilor ’90, Richard D James este unul din cei mai influenți artiști contemporani din muzica electronică. Să descrii în câteva cuvinte muzica prolificului artist britanic e ca și cum ai pescui într-o baltă seacă.

Cu toate acestea, James (împreună cu ai săi colegi de la Rephlex) și-a atribuit termenul de Braindance pentru a descrie muzica sa, într-o încercare rebelă de a aduce într-un punct comun toate influențele sale muzicale, de la tradițional la clasic, electronic music, popular, modern, industrial, ambient, hip-hop, electro, house, techno, breakbeat, hardcore, ragga, garage, drum and bass.

Dincolo de toate interviurile (adesea contradictorii și conținând păreri controversate legate de geneza muzicii electronice), zecile de albume și EP-uri lansate, precum și show-urile live susținute de-a lungul anilor într-o varietate impresionantă de circumstanțe, artistul britanic Aphex Twin este un simbol pentru mai multe generații care au crescut cu muzica lui.