Electronic Beats Romania
News

Noul album Phase Fatale te trimite direct pe dancefloor în Berghain

Phase Fatale

Americanul Hayden Payne aka Phase Fatale își lansează în ianuarie 2020 al doilea album.

„Scanning Backwards” conține opt piese și va fi lansat la casa de discuri afiliată clubului Berghain/Panorama Bar din Berlin, și anume Ostgut Ton. De altfel, Phase Fatale este și unul din rezidenții clubului berlinez.

Acesta este cel de-al doilea album semnat de Phase Fatale, după precedentul Redeemer apărut în 2017 la Hospital Productions.

Colaborarea lui Phase Fatale cu Ostgut Ton a început în 2017, când americanul a lansat discul „Anubis” la Unterton (un sublabel al Ostgut Ton), urmat un an mai târziu de discul „Reverse Fall” apărut de data aceasta la Ostgut.

Legat de noul album, Phase Fatale spune că „toate piesele, indiferent de stil, au fost adaptate pentru a suna într-un anumit fel în Berghain – ceva ce mi-am dat seama de-a lungul anilor cât timp am frecventat clubul ca simplu participant sau când mixam ca DJ rezident și cercetând ce frecvențe pătrund într-adevăr în corp”.

„Asta include discursuri și sunete de frecvență înaltă, care penetrează creierul și pe care nu le folosisem atât de des înainte, dar care cred că au un efect asupra gândirii și memoriei. Este adevărat în special într-un spațiu în care rădăcinile gay și fetish se combină cu muzica în moduri neașteptate, aproape într-o manieră cultă”, adaugă Phase Fatale.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:
01. Velvet Imprints
02. Binding By Oath
03. Polystyrene
04. During The Freezing Process
05. Mass Deception
06. Proxy Contacts
07. De-patterning
08. Splintered Heels

Loading...