Electronic Beats Romania
Music

Vezi cum arătau petrecerile cu DJ Sorin Lupașcu înainte de anul 1990

© DJ tovarășu Sorin Lupașcu

DJ Sorin Lupașcu mixa hiturile anilor ‘80 la discoteci în cele mai obscure perioade ale comunismului, aducând bucurie și nopți de dans petrecăreților din Iași sau Costinești

Când te gândești la perioada de dinainte de 1989, sigur nu te gândești la petreceri și muzică. Însă, printre foarte puținii care aveau aceste pasiuni în acele vremuri este Sorin Lupașcu. Începând cu anii ’80, tovarășu’ Sorin Lupașcu colecționa benzi de magnetofoane, casete și mai ales viniluri, pe care le punea la sindrofii și în discoteci. Incredibil de crezut, însă dacă îți vedeai de treabă, puteai petrece o noapte întreagă cu cele mai tari hituri disco ale perioadei, ascultate la pickup și mixate de DJ.

Muzica și-a făcut efectul în toate perioadele, comunicând lucruri noi și menținând conexiunea cu exteriorul și cu artiștii preferați ai vremurilor. În înregistrările următoare, vedem că mulți știau melodiile, versurile și pașii de dans.

Interesant este faptul că Sorin Lupașcu încă activează ca DJ și are un program încărcat. Îl poți asculta destul de des în Iași, iar în ultima perioadă a început să-i încânte și pe bucureșteni cu seturi energice, care te teleportează înapoi în timp, în anii ‘80. La partyul din luna martie de la Manasia am ascultat Rick James, Mc Hammer, Snow, Indeep, Shaggy, C+C Music Factory, Michael Jackson și The Sugar Hill Gang și poveștile lui Sorin despre melodii și artiști.

Dacă ai prins măcar un pic din acea perioadă, sigur o să-ți placă să revezi aceste filmări cu câteva din petrecerile anilor ’80 la care mixa DJ tovarășu Sorin Lupașcu. Dacă ești prea tânăr, însă ești pasionat de muzică, sigur o să te inspire emoția pe care Sorin Lupașcu o transmite prin mixurile lui. Vezi cum și ce se dansa în anii ’80.

 

1989 Sorin Lupașcu la Discoteca Club CH din Iași

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

1983 Sorin Lupașcu Primul concurs national de breakdance, Discoteca Club CH din Iasi

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

1983 Sorin Lupașcu la Disco Ring din Costinesti

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Citește și: Cinci emisiuni radio / tv dedicate muzicii electronice în România anilor ’90

Loading...