Electronic Beats Romania
News

Pépé Bradock revine cu un nou album după 21 de ani

Pepe Bradock

Dj-ul și producătorul francez Julien Auger aka Pépé Bradock lansează un nou album la propriul său label.

Deși și-a păstrat activ simțul de producător, artistul nu a mai scos un album de 21 de ani.

What A Mess” este continuarea precedentului său album Synthèse, apărut în 1998 la casa de discuri franceză Versatile Records. Noul album va fi lansat în luna mai la propria sa casă de discuri, Atavisme.

Propria sa platformă și-a început activitatea în 2000, iar până acum a lansat atât o serie de EP-uri de-ale francezului (deghizat în diverse pseudonime precum Pépé Bradock, Panash și Braccio D’Oro), cât și muzica altor colegi de breaslă, între care Daniel Bell și Iz & Diz.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Noul material este un album conceptual suprarealist care constă de fapt într-o piesă împărțită în două. „Totul a început de la o alăturare de cuvinte, precum și un proiect pentru o carte de artă cu un CD (acronim pentru Corps Diplomatiques) – ca un omagiu adus unui elefant diplomatic special numit Abul Abbas“, a declarat producătorul parizian pentru The Vinyl Factory.

Albumul nu are un tracklist propriu-zis. Bradock spune că preferă ca ascultătorul să-și poată alege singur titlurile pieselor, dacă dorește. În spatele procesului creativ au stat la început „câteva cuvinte alese întâmplător, cuplate ulterior cu diferite frecvențe alese spontan pentru presupusele lor proprietăți sau sincronicități, fie în spațiu, ritmuri orbitale, spectru de culori sau câmpuri electromagnetice”.

What A Mess va fi lansat la Avatisme pe 11 mai doar pe vinil, în 1000 de exemplare. Îl poți comanda în avans de pe bandcamp.

Și pentru că tot vorbeam recent de Sunwaves 25, intră în atmosfera de festival cu acest video cu Lee Burridge care mixează hitul „Deep Burnt” al lui Badrock.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...