Electronic Beats Romania
Music

Paul Kalkbrenner prezintă un nou clip făcut de producătorii serialului Chernobyl

Paul Kalkbrenner

Artistul german Paul Kalkbrenner are un nou videoclip pentru piesa „Part Twelve”.

Lansat inițial ca parte a albumului „Parts of Life” din 2018, celebrul artist electronic german Paul Kalkbrenner lansează videoclipul pentru piesa „Part Twelve”.

Cu opt albume de studio pe numele său, nenumărate apariții în cadrul unora din cele mai căutate cluburi și festivaluri din lume, Paul Kalkbrenner a rămas constant în prima linie a industriei muzicii electronice. De la underground la mainstream, Paul Kalkbrenner a compus coloana sonoră a lungmetrajului lui Hannes Stoeh „Berlin Calling”. Piesa „Sky and Sand” a fost una din cele mai cunoscute piese dance de muzică electronică, cu peste 121 de săptămâni în topurile germane.

„Videoclipurile muzicale pot fi complicate. Uneori pot strica spiritul unei piese, cu imagini greșite. Am fost intrigat de acest proiect de la început, mai ales că piesa „Part Twelve” nu a fost niciodată concurentă pentru un videoclip. Taisia ​​a dus cu siguranță piesa la un nou nivel”, spune Paul Kalkbrenner.

Pentru acest videoclip, Kalkbrenner a colaborat cu casa de producție Radioaktive Film din Kiev, ale cărui proiecte au obținut premii la nivel mondial la festivaluri de film importante, inclusiv Cannes Lions, MTV Music Video Awards, EPICA Awards, și altele.

Radioaktive Film este, de asemenea, casa de producție din spatele mini-seriei TV „Chernobyl” de la HBO / Sky, unul din cele mai importante seriale din 2019.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Scris și produs de regizoarea Taisia ​​Deeva, videoclipul piesei „Part Twelve” prezintă viața unei comunități patriarhale și totalitare care trăiește într-o loc izolat după moartea celui mai în vârstă bărbat, conducătorul lor.

„Sunt un mare fan al muzicii lui Paul Kalkbrenner. Prima dată când am auzit „Part Twelve”, m-a făcut literalmente să simt că viața îmi curge prin corp. Scântei de extaz. Un sentiment de regret înjunghiat. Povestea a început apoi să se desfășoare în capul meu”, spune Taisia ​​Deeva.

Loading...