Electronic Beats Romania
News

Cultura nu poate fi oprită - panel de discuții online

Panel de discuții - Eunic Mixers

Joi, 21 mai, de la 7 PM, îți dăm întâlnire în online pentru o discuție despre cultura de club în vremea pandemiei de coronavirus.

Lutz Leichsenring (DE), inițiatorul platformei United We Stream și Andrei Crăciun (RO), fondatorul Kran/ Krănuț vor discuta despre transformările cu care scena de clubbing se confruntă în această perioadă și despre modul în care muzica electronică este forțată să își reconfigureze infrastructura economică, precum și despre modul de a comunica pentru a supraviețui pandemiei.

Discuția va fi moderată de Dragoș Rusu, editor coordonator TEB România, și va aborda diferite aspecte ale rolului din trecut, prezent și viitor al industriei de clubbing și situația cu care se confruntă artiștii, promotorii și tehnicienii. Discuția are în vedere și alternativa posibilă pentru viitorul scenei muzicii electronice post Covid-19.

Discuția are loc online, pe Facebook.

Eunic Mixers este o serie de discuții live, online, despre adaptările sectorului cultural la schimbările din perioada pandemiei, cu invitați din țările europene reprezentate de institutele culturale din rețeaua EUNIC, alături de practicanți culturali români.

Loading...