Electronic Beats Romania
Music

Cum sună P-Balans, subdivizia un pic mai techno a labelului românesc Future Nuggets

p-balans

P-Balans este produsul cu accente techno al aceleiași echipe care ne-a adus acum câțiva ani și proiectul Future Nuggets

Responsabil pentru lumina postmodernistă cu accente pop electronice în care a pus influențele orientale din muzica vehiculată în spațiul balcanic, labelul românesc Future Nuggets și-a dezvoltat acum aproximativ doi ani și o mutație orientată spre techno ce a primit numele P-Balans.

Primul release P-Balans prezintă alter egourile electronice a celor doi membri fondatori Future Nuggets, Ion și Camil Dumitrescu, alături de Khidja și Borusiade, nume deja consacrate în teritoriile underground ale muzicii electronice românești. Cu un sound imposibil de înregimentat într-un anume gen electronic, EP-ul alunecă de la un hibrid electro-industrial semnat Holy Fix la groove-ul obsesiv tipic Khidja, și de la contrastele electronice desenate de Borusiade la versiunea proprie krautrock marca Utopus.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Sub aceeași premiză “expect the unexpected” se derulează și următoarele EP-uri, cel mai nou fiind un produs colaborativ dintre Khidja și Delusion Men (Holy Fix & Utopus), o tiradă techno-punk lansată la finalul lui 2017, ce a primit și suportul unui remix excelent marca Borusiade.

 

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Nu ne rămâne decât să urmărim cu atenție cu ce surprize sonice ne va surprinde în lunile următoare labelul P-Balans

 

Citește mai mult: Borusiade, producătoarea din fruntea revoluției muzicii experimentale din România

Loading...