Electronic Beats Romania
Culture

Iată ce designuri fresh ne-au plăcut la RDW 2018 

Romanian Design Week

RDW 2018 a reunit designeri și arhitecți locali care relevă o perspectivă de viitor optimistă a industriilor creative

Săptămâna trecută a fost una dintre cele mai interesante din punct de vedere al ofertei de evenimente culturale. S-au desfășurat concomitent Romanian Design Week, Cartierul Creativ, Noaptea muzeelor, Art Safari Bucharest, Bucharest Biennale, Bucharest Technology week și East European Comic Con, dar și o serie întreagă de expoziții și petreceri conexe sau nu.

Telekom Electronic Beats a inspirat secțiunea Multidisciplinar din expoziția centrală Romanian Design Week și a expus centrala manuală Western Electric și un telefon manual în mini-muzeul telecomunicațiilor, într-un decor realizat de arhitectul Atilla Kim, care a transformat această clădire de patrimoniu, într-un cadru ideal de expunere a designului contemporan local.

Unele dintre obiecte și produse ne-au atras atenția în mod special și chiar ne imaginam cum s-a potrivi în birou sau acasă. Ne-am bucurat să găsim câțiva cunoscuți în rândul exponanților cum ar fi Primitiv Print, Saddo sau Ubikubi. O după amiază întreagă am explorat conexiunile dintre muzica electronică, design și arhitectură.

După ce am vizitat toate cele cinci secțiuni, am luat drumul Cartierului Creativ coborând pe strada Matei Milo, deschisă în weekend ca pietonală. O idee minunată, care a atras o mulțime de activități interesante transformând întreaga zonă într-un spațiu public destinat socializării.

Evenimentul a atras atenția și curiozitatea unui număr mare de arhitecți, designer, artiști, muzicieni care au adus un aer fresh și o perspectivă interesantă pentru viitor.

A doua ediție a târgului de viniluri organizat de Telekom Electronic Beats a avut loc în incinta RDW Lounge, unde crate-diggers s-au bucurat de selecțiile unora dintre cei mai importanți colecționari și negustori de discuri din București.

Marea debarcare continuă. În curând, ne vedem la THE HOUSE OF REVOLUTION FESTIVAL – Electric Apex în Timișoara și la SKEMA, la Cota 1400 din Sinaia.

 

Citește și: RDW se apropie! Explorăm istoria Palatului Telefoanelor și a arhitectului vizionar care l-a proiectat

Loading...