Electronic Beats Romania
Music

Ascultă 17 mixuri primite pe adresa redacției TEB România

Mixuri TEB

Nu știi ce să mai asculți? Iată ce mixuri am primit pe adresa redacției TEB România.

În urma invitației noastre recent adresate tuturor DJilor și producătorilor de a ne trimite mixuri, piese sau remixuri, inboxul a zbârnâit pe parcursul acestor săptămâni.

În timpul selectării demourilor primite pe adresa redacției, am ținut cont atât de selecția muzicală care a alcătuit fiecare mix, cât și de modul în care au fost mixate piesele.

Iată 17 mixuri selectate din cele peste 70 primite, care ne-au atras atenția. Revenim cu un articol dedicat pieselor primite.

 

1. Vanokai

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Vanokai s-a născut în 1991 în București. Mixul de față este o fuziune de dub techno și tech-house.

2. Sonder

https://soundcloud.com/son-der/sonder-special-podcast-2018

Mixul lui Gabriel Crecan aka Sonder a fost făcut la finalul anului trecut, cu scopul de „a lua ascultătorii într-un roller-coaster ride prin beat-uri și groove-uri subtile”.

3. Vlad Dima

https://soundcloud.com/muzicanaspa/another-mix-1-hour-edition

Vlad Dima este „un DJ de dormitor cu înclinații către muzica electronică, în special techno, minimal și industrial-techno.” Mixul de față a fost făcut pentru a fi ascultat „într-un bar de noapte” și include piese de la Iosif, Enzo Siragusa, Archie Hamilton, Viktor Udvari, Lixandru, Marcu Rares, Mrsch, Laidlaw, Dubfire, Oliver Huntmann, Wade.

4. Lucian Boescu

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Lucian Boescu are 37 de ani și vine din Oradea. Spune despre el că a început să cocheteze cu muzica electronică din 1995 și a trecut prin house, techno, psy-goa, drum n bass, breakbeat, big beat, funky house etc. și altele.

5. Lymaxu

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Lymaxu, pe numele adevărat Max, are 25 de ani și mixează de aproximativ doi ani. Mixul de față este o incursiune prin lumea tech-house-ului contemporan.

6. Centrifug

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Centrifug, pe numele adevărat Renato Năsturaș, vine din Iași, dar în ultimii 4 ani s-a mutat în Cluj Napoca, deoarece a „simțit curiozitatea și dinamismul scenei muzicale de aici, factori pe care nu i-am descoperit și în alte orașe în care am locuit.” Renato este și inițiatorul unei serii de petreceri locale în Cluj Napoca, în spații neconvenționale dezafectate, ce evocă atmosfere distopice: într-un poligon de armată, câteva hale industriale și nenumărate subsoluri. Mixul de față este „o incursiune din viitor spre trecut, un parcurs energic printre piesele ce m-au inspirat de-a lungul timpului” și definește destul de bine universul muzical din care face parte Centrifug. „Pentru mine, tehnica unui artist face doar jumătate din caracterul său; cealaltă jumătate este compusă din selecția muzicală, modul în care le expune și mai ales amprenta pe care o lasă în urmă.”

7. Subconștient

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Subconștient, pe numele adevărat Gabriel Canea, este un DJ la început de drum, „captivat de underground-ul românesc și de artiști români”.

8. Rugiero

https://soundcloud.com/la-r-sistance-podcasts/la-resistance-27112018-guest-ruggiero

Ruggiero, pe numele adevărat Denis Flueraru, a studiat film la Kingston University din Londra, apoi s-a mutat în Berlin, unde a urmat cursuri de producție muzicală și sound design la dBs Music Berlin.

9. MD-lin

https://www.mixcloud.com/Duckinson/amar%CE%BCi/

MD-lin (zis și Duckinson) este Mădălin Matache. Mixează de aproximativ 5 ani, iar mixul de față este o incursiune prin tech-house și house.

10. Straja

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Straja Dragoș are 20 de ani, vine din Hunedoara (orașul Petroșani), dar momentan este stabilit în Cluj Napoca. „Primul contact cu muzica l-am avut la o vârstă fragedă. De mic am început să iau lecții de pian, în particular timp de 7 ani.” Ulterior, Dragoș s-a înscris la Școala de Arte din Petroșani, secția orgă/pian, unde a studiat timp de 5 ani. Momentan cochetează cu producția muzicală, iar în paralel cu DJing-ul.

11. Gradient

https://www.mixcloud.com/andrei-gherca/reverb-heat/

Gradient este Andrei Gherca, un DJ și producător cu o afinitate pentru muzica house. „Fac și eu muzică, la fel ca toți băieții de la petreceri. Chit că nu e doar ciocăneală cum vă place vouă, dar mie îmi place mai house-ish, mai cu sentimente, nu chiar așa dark. Încerc să arăt lumii ceea ce simt. (…) Muzica electronică nu înseamnă doar Kick, Synth, Snare and a lo fi vocal. You can get more. Share happiness, make Love, feel music.”

12. Flavius Andrei

https://soundcloud.com/onatripflvs/venit-din-suflet-001

Flavius Andrei spune despre el că nu este „un DJ cunoscut, cu toate astea am vise foarte mari, poate chiar un pic absurde, dar dacă oamenii nu râd de visele tale, nu sunt suficient de mari, nu? :)”

13. Sergiu TH

https://soundcloud.com/tudoman-sergiu/set024

Sergiu Tudoman a început să mixeze de aproximativ 2 ani. A absolvit recent un curs de dj și spune că îi place muzica techno, iar stilul său se bazează mai mult pe underground, „o combinatie de deep, dark și melodic techno”.

14. Khabotin24

https://soundcloud.com/khabotin24/los-actores

Khabotin24 sunt Alex și Tudor, doi actori cu o pasiune comună, muzica. Cei doi spun că „nu știu cum să se încadreze într-un gen muzical și ascultă tot ce ține de electronică. În haosul muzical pe care noi vi l-am trimis, am pus bucuria noastră de a fi împreună. Altceva nu știu ce aș putea să vă povestesc despre mix. Că am băut 8 beri împreună, că am fumat vreo 10 țigări, că o pisică mică, pe nume Barac, s-a jucat pe la picioarele noastre, și că niciun vecin nu a avut de suferit.”

15. TripOlar

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

TripOlar este un tânăr DJ pe nume Adrian Gaiță, iar despre mixul trimis spune că e „o contopire între techno minimal și breakbeat, atât variații noi, cât și oldschool.”

16. Ikim

https://soundcloud.com/ikimkalin/ikim-victory

Ikim se află în spatele pupitrului din 2010 și integrează o varietate mare de sub-genuri în seturile sale, pe care uneori le construiește pe trei sau patru deck-uri. Deși înclinat cel mai mult spre liquid drum n bass, adesea surprinde cu beat-uri din deep, dark sau minimal drum n bass. În 2011 a lansat Lucky 7s, label bazat în Iași, dedicat promovării evenimentelor și artiștilor de muzică electronică. Despre mixul trimis, Ikim spune că „este liquid, caracterizat de beat-uri soft, cu influențe de funk și jazz și vocaluri clare. Perfect pentru condus, lucrat sau doar pentru un vibe bun. Este înregistrat pe 3 deck-uri.”

17. PapaB.

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

PapaB. este un DJ din București, pe numele adevărat Alex Dumitrescu. Mixul trimis este un melanj perfect între funk, house, wave și nu-disco, cu influențe de cosmic, italo și Chicago. Alex spune că a fost influențat de-a lungul timpului de show-ul Beats In Space al lui Tim Sweeney. Legat de mix, el speră să ne „poarte într-o călătorie, așa cum m-a purtat și pe mine din momentul în care am dat play.”

 

Așteptăm în continuare mixurile voastre pe adresa info(at)electronicbeats(dot)ro.

Loading...