Electronic Beats Romania
News

Exclusiv: Ascultă mixurile înregistrate la Sunday Scoop

Începând cu duminica aceasta, 25 noiembrie, poți asculta exclusiv pe TEB România mixurile DJ-ilor români care au participat vara asta la Sunday Scoop. 

Astfel, pe parcursul următoarelor luni, sfidăm vremea de afară și reconstruim atmosfera serilor lejere de vară printr-un total de peste 15 mixuri înregistrate în acest sezon. Printre artiștii cu ale căror mixuri te vei putea delecta se numără Cristi Cons, Personne, Alexandru Jijian, Khidja, Mischa Blanos, Paul Popa, Crihan, Alexandra b2b Miss I, Bogdan Asanovici, Lisiere Collectif, Profet, Vlad Caia, 4142, Romansoff, Phil Cocks, Faster, Kosta și alții.

Sunday Scoop este o serie de evenimente muzicale cu o tradiție de peste 8 ani, care se întâmplă cu regularitate în duminicile de vară, în diferite locații indoor sau outdoor din București. De-a lungul timpului au trecut pragul Sunday Scoop o bună parte din artiștii români prezenți pe scena muzicii electronice românești.

Foto via Sunday Scoop

Sunday Scoop a început în 2009 la terasa Baraka din parcul Herăstrău (București) ca o serie de evenimente muzicale cu caracter mai restrâns care aveau loc duminica. Create cu scopul de a uni comunitatea iubitorilor de muzică electronică și a celor care ies în mod frecvent la petreceri în weekend, serile de duminică au devenit ușor-ușor o tradiție pe scena locală, constituind și un punct de întâlnire a mai multor artiști, promoteri și grupuri de melomani. După ce primele sezoane au avut loc în parc, la Baraka, Sunday Scoop s-a mutat ulterior la Madame Pogany, terasa clubului Control, iar, după o pauză de câțiva ani, a revenit în forță în 2018 la Fix.

Fii pe fază duminica asta, 25 noiembrie, pentru primul calup de mixuri.

Citește mai mult: Cinci piese techno de la Alexandru Jijian

Loading...