Electronic Beats Romania
News

Marshmello concertează în cadrul jocului Fortnite

Marshmello

DJ-ul și producătorul american Christopher Comstock aka Marshmello susține un concert în cadrul jocului online Fortnite.

Sâmbătă, 2 februarie, Marshmello va susține un concert în cadrul Pleasant Park, o suburbie din jocul online Fortnite care dispune de un teren de fotbal mare, aparent un loc potrivit pentru un concert virtual.

Conform The Verge, acesta va fi primul concert planificat să aibă loc în lumea virtuală a jocului Fortnite, însă acest tip de evenimente punctuale pare să devine un aspect important al jocului și al companiei creatoare, Epic Games

Fortnite este un joc online disponibil în trei module distincte: Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royale și Fortnite Creative. 

Pe numele adevărat Christopher Comstock, proiectul Marshmello a debutat în 2015 și a acaparat în scurt timp scena dubstep / trap internațională. Cu două albume și câteva EP-uri notabile, Marshmello este astăzi un artist internațional destul de cunoscut, prezent în line up-urile multor festivaluri din întreaga lume.

Loading...