Odotte prezintă Mara Lakour în Club Control pe 12 octombrie | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Odotte prezintă Mara Lakour în Club Control pe 12 octombrie

mara lakour

12 octombrie este data fixată pentru prima întâlnire cu publicul român a celor 2 francezi care se prezintă sub pseudonimul Mara Lakour

 

Revirimentul scenei electronice din Franța a adus în lumina stroboscopicelor din underground, pe lângă cele câteva nume consacrate, de la Laurent Garnier sau Apollonia la D’Julz, și soundul unei noi generații de DJ și producători. Duoul Mara Lakour, originar din vestul Franței și stabilit acum câțiva ani în Paris, este cel mai bun exemplu: un sound cu influențe din curentul deep house al anilor ’90, așezat pe loopuri minimaliste pentru a-l aduce în contemporan. EP-ul lansat acum câteva luni la Normandie Records este reprezentativ pentru direcția în care o iau lucrurile pe scena house & techno pariziană, plasând Mara Lakour lângă alți artiști francezi pe care i-am descoperit cu plăcere în ultimul timp, cum sunt Janeret sau Zendid.

 

Pe 12 octombrie Mara Lakour își fac debutul în fața publicului pretențios din București, mai exact la Club Control, într-un eveniment prezentat de Odotte. Până atunci, intră un pic în atmosfera deep house marca Mara Lakour cu mixtape-ul de mai jos.

 

Citește mai mult: Iată lista cu evenimente recomandate de Telekom Electronic Beats pentru toamna aceasta