Electronic Beats Romania
News

Lifestyle Market în cadrul Telekom Electronic Beats Festival. Hai și tu!

Lifestyle Market Telekom Electronic Beats Festival

Telekom Electronic Beats Festival va integra sâmbătă, 15 iunie, pe timpul zilei, un lifestyle market în sala Galvanizare de la Halele Carol, cu accent pe sustenabilitate, reciclare și tehnologie.

În cadrul târgului vor participa 20 de artiști, designeri și makeri români, recunoscuți atât pe plan local, cât și internațional, care își vor expune creațiile din zona de fashion, design sau artă contemporană: Pure Indie, Lana Dumitru, Consignatia 7, BumbagR, Op Shop, Remesh, Check Vintage Shop, Turific! handmade, Minorswing Hammocks, TIKA Lab, Ioana Ciolacu, Alexandru Simedru, Oana Ancuta Briciu, Sac, ReSale Shop, Corina Boboc, Kombinat, Purple Flowers, Concepto BAZAR, Atribut și Argo Art.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Tot în cadrul târgului va exista un pop-up store al faimoasei case de discuri germane Kompakt Records, cu discuri de vinil la prețuri promoționale, precum și alte produse Kompakt.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Dacă vrei să-ți înnoiești garderoba sau să-ți mărești (considerabil) colecția de discuri, nu rata lifestyle market-ul din cadrul Telekom Electronic Beats Festival de pe data de 15 iunie.

Intrare liberă

Loading...