Două release-uri incredibile, un label românesc ascuns în underground: DRG Series | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Două release-uri incredibile, un label românesc ascuns în underground: DRG Series

drg series

Păstrând anonimatul producătorilor de pe fiecare dintre cele două release-uri oficiale de până acum, DRG Series este genul de label românesc ce preferă să rămână cât mai ascuns în underground.

EP-ul de debut al label-ului românesc DRG Series ne-a captat atenția de la prima ascultare. Se întâmpla la finalul lui 2017, în mare parte datorită contrastelor propuse cu cele două track-uri: de la acid house la sample-uri din vocal house-ul anilor 90, totul așternut cu grijă la detalii peste loopy house-ul cu specific românesc.

Povestea DRG nu se încheie aici: DRG 002 a fost lansat sub aceeași identitate ascunsă și în aceeași prezentare, cu fiecare dintre cele două track-uri primind întregul spațiu de pe un record side pentru a se desfășura în voie. Vibe-ul sud-american, punctat discret de percuțiile simple, dar în același timp extrem de eficiente, este completat de deep house-ul marca Herbert, proiectat inteligent în peisajul underground românesc.

Din fericire, nu mai avem mult de așteptat pentru al treilea episod DRG Series: același heavy sampling colorat cu dance floor groove revine într-o prezentare surprinzătoare cât de curând, iar noi vom fi pe fază.

 

Citește mai mult: ODE, un label care ascunde multă muzică bună învăluită de anonimat