Electronic Beats Romania
Music

Două release-uri incredibile, un label românesc ascuns în underground: DRG Series

drg series

Păstrând anonimatul producătorilor de pe fiecare dintre cele două release-uri oficiale de până acum, DRG Series este genul de label românesc ce preferă să rămână cât mai ascuns în underground.

EP-ul de debut al label-ului românesc DRG Series ne-a captat atenția de la prima ascultare. Se întâmpla la finalul lui 2017, în mare parte datorită contrastelor propuse cu cele două track-uri: de la acid house la sample-uri din vocal house-ul anilor 90, totul așternut cu grijă la detalii peste loopy house-ul cu specific românesc.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Povestea DRG nu se încheie aici: DRG 002 a fost lansat sub aceeași identitate ascunsă și în aceeași prezentare, cu fiecare dintre cele două track-uri primind întregul spațiu de pe un record side pentru a se desfășura în voie. Vibe-ul sud-american, punctat discret de percuțiile simple, dar în același timp extrem de eficiente, este completat de deep house-ul marca Herbert, proiectat inteligent în peisajul underground românesc.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Din fericire, nu mai avem mult de așteptat pentru al treilea episod DRG Series: același heavy sampling colorat cu dance floor groove revine într-o prezentare surprinzătoare cât de curând, iar noi vom fi pe fază.

 

Citește mai mult: ODE, un label care ascunde multă muzică bună învăluită de anonimat

Loading...