Electronic Beats Romania
News

Kate NV lansează un nou album însoțit de videoclip

Kate NV - Room for the Moon - Web 008 - Credit - Richard Johnathan Miles

Muziciana rusă Kate NV revine în luna iunie cu un nou album, la casa de discuri americană RVNG.

Știi senzația de afinitate instantanee? Este modul în care ai putea răspunde la Room for the Moon. Vei recunoaște ceva ciudat de familiar și inexplicabil de atrăgător, după o perioadă de timp petrecută în compania sunetelor.

În avansul lansării albumului „Room for the Moon”, Kate NV a publicat recent videoclipul piesei „Plans”, al doilea extras pe single (după „Sayonara”).

Clipul e regizat de Kate Shilonosova (Kate NV) și Pavel Kling.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Muzica știe ce vrea. Am lăsat mereu muzica să se exprime fără presiune, cu sau fără voce”, spune artista din Moscova. Pe Room for the Moon se poate observa o urmărire lirică a minimalismului plin de viață ce evocă elemente recurente, regăsite în albumul Для = For lansat în 2018.

NV a început să schițeze muzica pentru albumul actual înainte de lansarea для, dar a fost terminat când artista a intrat într-o nouă fază fiziologică.

„Am terminat acest album în cea mai singură perioadă a vieții mele”, mărturisește NV, cu indicii la melancolie sau lecții de viață redate, adăugând și mai multă profunzime. Fiecare din piesele sale, cântate în rusă, franceză și engleză, poartă caracteristici unice, precum zece persoane sau zece scene într-o piesă în care fiecare personaj are propria sa cheie.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Pe durata albumului NV a avut mai mulți colaboratori: Jenya Gorbunov la chitară bas, Vladimir Luchanskiy la saxofon și Quinn Oulton la ambele instrumente.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:

01. Not Not Not
02. Du Na
03. Sayonara
04. Ça Commence Par
05. Marafon 15
06. Tea
07. Lu Na
08. Plans
09. If Anyone’s Sleepy
10. Telefon

*credite foto: Richard Johnathan Miles

Loading...