Electronic Beats Romania
News

Kamran Sadeghi a scos un nou album la casa de discuri Amphia

Kamran Sadeghi

Artistul iraninano/american Kamran Sadeghi lansează un nou album, de data aceasta la casa de discuri Amphia a lui Cristi Cons și Vlad Caia.

Noul său album se numește „Ritual Signal”, a apărut în luna mai și constă în 8 piese minimal/tech-house. Fragmente audio poți asculta mai jos:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

De la realizarea și producția unui album împreună cu Patti Smith, la folosirea interiorului unui fost turn nuclear de răcire ca o cameră de ecou și compoziția de techno pe sintetizatoare modulare, artistul Kamran Sadeghi îmbrățișează necunoscutul și lucrează în el.

Deși Sadeghi a studiat teoria și compoziția muzicii, percuția de jazz și ingineria audio, el se consideră un autodidact care funcționează cu sunetul ca mediu, datorită impermanenței sale, naturii non-obiect și integrității structurale.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

În perioada 2012-2018, Kamran a fost vital în tranziția companiei Soundwalk și în grupul Soundwalk Collective. De-a lungul timpului, Kamran a lucrat pentru compozitorul Morton Subotnick și a devenit co-curator al uneia dintre primele galerii dedicate multi-channel Sound Art, Diapason. 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

A lansat la case de discuri prestigioase, precum Sternberg Press, Sacred Bones Records, Apollo, Cocoon Recordings, Dragons Eye Recordings, Marionette și multe altele.

Legat de noul material pentru Amphia, Kamran spune că „acest album însumează o perioadă de muzică pentru mine, ce nu se poate repeta niciodată în același mod. Nu lucrez într-o fabrică și nu mă interesează cu adevărat să repet o formulă. Dacă încetez să învăț și să descopăr lucruri noi, asta de obicei are un efect foarte negativ asupra stării mele. Încerc să abordez tot ceea ce fac cu atenție și angajament pentru acel timp și proiect specific. Dacă există o energie autentică, ea va ajunge în muzică. Nu mă gândesc cine o să audă mai târziu sau dacă se potrivește într-un anumit gen, dacă mă va face cunoscut sau relevant. Este singura modalitate prin care pot captura într-adevăr acel moment muzical și cred că ascultătorul poate simți și auzi asta.”

Track list: 

  • A1: More Than Tomorrow
  • A2: Today
  • B1: Water Me
  • B2: Who New
  • C1: Rise
  • C2: Mayday
  • D1: Surface
  • D2: Decay
Loading...