Electronic Beats Romania
News

Direct din Noua Zeelandă, Kamandi lansează albumul de debut

Kamandi

Producătorul de beat-uri originar din Noua Zeelandă, Kamandi, lansează mult așteptatul album de debut.

Direcția muzicală abordată de Kamandi pendulează undeva între Oceanul Pacific și cel Atlantic; din Los Angeles în Marea Britanie, Kamandi incorporează în muzica sa diferiți hibrizi ai muzicii electronice.

Pe numele adevărat Tyrone Frost, artistul și-a început inițierea în lumea muzicii electronice mixând la petreceri house și rave. În urmă cu mai mulți ani, Kamandi a început să-și publice producțiile în masă, independent, folosind canale precum Soundcloud și Bandcamp; recunoașterea internațională nu a întârziat să apară, astfel că producțiile sale au fost recunoscute și susținute de case de discuri notabile, precum Brainfeeder a lui Flying Lotus, unde a lansat o colaborare împreună cu rapperul american Azizi Gibson.

Albumul „Voices” este continuarea a două EP-uri lansate în trecut de către Kamandi. Totodată, Frost a fost productiv și în procesul colaborativ în studio, realizând diferite proiecte împreună cu artiști și trupe precum Three 6 Mafia, Swishahouse, Riff Raff și Waka Flocka Flame. Astfel, noul material reprezintă „o colecție introspectivă de sunete profunde și meditative.”

Kamandi folosește muzica și sunetul ca vehicul pentru a-și dezvolta sentimentele și gândurile și a le împinge spre noi audiențe mai largi. Spune că beat-urile sale au potențialul de a impacta mai mult decât cuvintele, de orice fel.

Ascultă piesa „Voices” de pe noul album, mai jos:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

  1. To Intervene
  2. Voices
  3. I’m Right Here
  4. In Films
  5. Anyway Friday
  6. Friend
  7. Trails
  8. Let Them Be
  9. Please Ascend
  10. Loaded Boy
Loading...