Electronic Beats Romania
Music

Citește un scurt interviu cu Christian Green despre trecut și viitor

Citește un scurt interviu cu Christian Green despre trecut și viitor / foto © Alexandru Vlase

DJ Christian Green ne-a povestit despre următoarele EP-uri, “Stars” și “Ping Pong”, perioada Vibe FM și primul contact cu muzica electronică

 

TEB: Salutări, Christian, ce mai faci? Te-am ascultat la Techno Party în parcul Palatului Mogoșoaia. Cum te pregătești, de obicei, pentru un gig?

Christian Green: Salut! Bine, uite, cu muzica, cu producţia. Voi?

Mă bucur nespus că ați fost alături de noi în weekend.

Înainte de evenimente, îmi pregătesc o selecție “strong” de piese fresh, iar structura setului o fac la faţa locului, în funcție de public şi de vibe-ul serii. Nu prea am un ritual anume, mă las purtat de val.

 

TEB: Anul acesta ai fost super productiv și ai lansat trei EP-uri, Sunrise, Move și Alle, și ai contribuit la compilații ca Ole Techno Vibes 01, Techno Trip vol. XII sau Affections. Ce piese plănuiești să mai lansezi în perioada următoare?

Christian Green: Exact de ziua mea, pe 22 octombrie, vor mai fi lansate încă două EP-uri, Stars şi “Ping Pong”, urmând ca în următoarea zi, pe 23, să iasă proiectul “Inside”, unul dintre preferatele mele. Cele trei sunt momentan în Pre-order pe Beatport.

Proiectul “Pe Coclauri” va ieşi în luna Noiembrie şi pe lângă acesta, va apărea în curând un EP care va conţine piesa “Worm Hole”, pe care ați ascultat-o sâmbătă la Mogoşoaia.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Sper că nu mi-a scăpat ceva. Am lucrat la peste 20 de producții în ultima vreme.

Au început să îmi solicite casele de discuri către 2-3 remixuri săptămânal, deci vă pot spune că urmează foarte multe surprize pentru public.

 

TEB: Îți mai aduci aminte care sunt primele momente când ai descoperit muzica electronică?

Christian Green: Copil fiind, am făcut un “schimb”, eu oferind nişte casete cu Metallica, Dr. Alban şi Modern Talking pentru ultimele albume Prodigy şi un CD pe care îmi amintesc că era prima piesă “Mr. Oizo – Flat Beat”.

 

TEB: Ce înseamnă pentru tine perioada Vibe FM?

Christian Green: Înseamnă 7 ani şi jumătate în care am fost trup şi suflet parte dintr-o echipă minunată, formată din oameni creativi, open-minded, perioadă în care am avut extrem de multe evenimente, atât în țară, cât şi în afară şi în care m-am dezvoltat foarte mult ca DJ şi producător.

 

TEB: Care sunt unele dintre cele mai interesante locuri în care ai pus muzică?

Christian Green: Am pus muzică de revelion, în anul 2009, în centrul Brăilei, în aer liber, la -20◦C. Mi-au înghețat efectiv controller-ul de Ableton şi ceaiul pe care îl comandasem fierbinte. Şi la extrema cealaltă a temperaturii, aş pune senzația unică trăită câteva veri consecutive la Liberty Parade, în fața unui public de câteva zeci de mii de persoane.

 

TEB: Cum îți imaginezi viitorul show-ului tău radio “In The Mix”?

Christian Green: In The Mix este coleția mea care cuprinde cele mai tari release-uri şi promo-uri săptămânale. Îmi doresc să ajungă pe cât mai multe radiouri şi să transmit publicului emoția momentului trăită de mine atunci când le descopăr.

 

Îi mulțumim lui Christian Green pentru răspunsuri și îi urăm: La mulți ani! 🙂

Ascultă aici setul lui Christian Green – LIVE @ Techno Party Mogosoaia, înregistrat de Clubb’Inc.

 

Fotografie © Alexandru Vlase

 

Citește mai mult: Citește un interviu cu This Moment On și descoperă doi muzicieni dedicați sunetelor românești

Loading...