Electronic Beats Romania
Music

„Dizolvare în absolut” - instalația artistică, susținută de TEB, unde explorezi alte dimensiuni Waha

Instalația artistică „Dizolvare în absolut”, sprijinită de Telekom Electronic Beats, este unul dintre simbolurile ediției Waha de anul acesta.

După o perioadă mult anticipată, a sosit momentul în care ne deconectăm cu totul de la realitatea cotidiană și ne conectăm la frecvențele naturii, în pădurile din jurul festivalului Waha – locul unde artele, arhitectura și muzica se împletesc în linia dezvoltării culturale și personale, într-o atmosferă mistică.

Acest gen de manifestare independentă creează un spațiu în care te apropii de propriile gânduri și, evident, atrage în fiecare an din ce în ce mai mulți muzicieni, artiști plastici, vizuali și meșteșugari, care construiesc împreună decorul idilic în care efectiv te pierzi pentru câteva zile.

Unele dintre ingredientele de bază care compun experiența Waha sunt „iubirea, entuziasmul și regăsirea Sinelui adevărat”, spune arhitecta Raluca Pavel, care, împreună cu colectivul NOD Maker Space format din Bogdan Maltezeanu, Vasile Stoica, Victor Purcariul, Teodora Grindei, Irina Mocanu, Alexandru Dumitru, Alexandru Barbu și Waha Crew, au realizat instalația artistică intitulată „Dizolvare în absolut”, un proiect produs cu sprijinul Telekom Electronic Beats.

Astfel de inițiative chiar merită atenția și susținerea întregii comunități alternative, așa că ne-am decis să dăm o mână de ajutor pentru a susține exprimarea artistică și sentimentul de comunitate și libertate, sprijinind realizarea și construcția proiectului interactiv, care, prin complexitatea și multiplele sale dimensiuni, te invită la „Dizolvare în absolut”.

Investită atât cu un rol funcțional, cât și cu o încărcătură simbolică, exprimată prin elementele care alcătuiesc masca, cât și prin micro-instalațiile dispuse în interior, această structură are menirea să adune oamenii într-un spațiu de formă circulară și să-i conecteze într-o experiență colectivă cu escală interioară.

Nu este de ratat nici invitația colectivei Vagenta de a ne conecta la energia feminină a pământului și de a experimenta cât mai multe dintre activitățile din zona de Healing din cadrul festivalului, unde ne-am putut bucura de diverse terapii alternative individuale sau de grup.

Ai observat că, anul acesta, Waha a devenit un loc incluziv pentru oameni de toate vârstele? Seniorii însoțiți de un copil au putut participa gratuit la festival.

Deep Stage Waha funcționează cu flux continuu, unde ne defragmentăm cu sunetele mixate armonios și dinamic de Praslesh, Priku, Dunkle Dummies, Rolf, Sedee, Alsi live, Rhadoo, Andrei Ciubuc, Kozo, Alexandra, Jola, Amorf live, Tulbure, Cezar, Dan Andrei, Vera, Raphael Merheb & Nathan Oye, Miss I, Sahau live, Dubtil, Petre Inspirescu, Ragri, Mauss, Raha, Andreea & Marius Iorga, Brad.

Citește mai mult: Waha Festival: cinci scene și mai mult de 200 de artiști, în mijlocul naturii

Loading...